Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe krasjet biler

Det er mange biler som selges hver dag som er ofre for en ulykke. Forsikringsselskaper og wrecki meter tilby disse kjøretøyene for salg til alle som ønsker det. Noen av disse kjøretøyene er brukt for deler for å reparere et annet kjøretøy, og noen av dem er reparert og selges til forbrukere. Det er mange grunner til å kjøpe en ombygd bil, men bør du vite at du kjøper en reddet vraket ved kjøpstidspunktet. Det er av denne grunn at et kjøretøy historie rapporten er et verdifullt verktøy. Du trenger
Internett-tilkobling
Telefonbok
Trailer
Truck
Vis flere instruksjoner
en

finne et kjøretøy auksjon. De fleste større byer har kjøretøy auksjoner som har havarerte biler. Forsikringsselskapene ofte kontrakt med disse auksjonshus for å selge vrakene. Finn en auksjon i din lokale telefonboken eller på Internett. Du kan selv undersøke med en hederlig body shop som til auksjonshuset beliggenhet. Forsikringsselskapene kan også være verdifulle ressurser for å få denne informasjonen. Husk at ikke alle auksjoner er åpne for publikum.
2

Bestem hva du vil. Ha en god ide om hva du er ute etter før du deltar på en auksjon. Er du ute etter deler til å reparere et kjøretøy eller er du ute etter en bil å fikse og returnere den til veien? Vær oppmerksom og realistisk med dine evner og mekaniske vet hvordan. Ofte et vrak vil ha mange ting galt med det som ikke er synlig ved første blikk. Være grundig i pre-auksjon inspeksjon.
3

kjøpe bilen. Når auksjonen har begynt, og kjøretøyet er i auksjonen ring, by opp til det høyeste beløpet du er villig til å betale. Det er alltid en god idé å ha en andre eller tredje bil av interesse i tilfelle det er for mye interesse i bilen du er ute etter, og prisen er budet ut av området ditt. Ikke bli fanget opp i auksjonen atmosfære og bud for høy.
4

kjøpet hjemme. Ved avslutningen av din vellykket bud, vil du bli bedt om å fylle ut papirene og betale for ditt kjøretøy. Mange auksjoner vil bistå i lasting bilen på tilhengeren. Finn ut hvor du kan laste kjøpt kjøretøyet og møte auksjon ansatte i dette området. Når bilen er lastet på tilhengeren din, sørg for at den er sikret og alle løse deler er enten i bilen eller i lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78317.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner