Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe biler på auksjon i Massachusetts

Massachusetts innbyggere, som de i de fleste andre land, har muligheten til å kjøpe biler på auksjoner. På en auksjon, er det en sjanse for at du kan få en mye bedre bil for en mye billigere pris enn du kan når du kjøper en bil på en forhandler. Men når du kjøper en bil på en auksjon, er det et par ting du må se opp for. Instruksjoner
en

Finn auksjon steder og annen informasjon ved å besøke Massachusetts Car Auctions side av CarBuying.us (se lenke i Resources nedenfor). Du kan også sjekke din lokale avis. Sørg for en auksjon omfatter biler før du deltar.
2

Besøk auksjon nettsteder før du deltar. Hvis mulig, vise de bilene som skal selges. Velge den bilen du ønsker å by på basert på den informasjonen som gis.
3

Skriv ned hver bilens VIN nummer, som bør gis. Du kan sjekke dette nummeret mot VIN av bilen på auksjon for å sørge for at det er den samme bilen. Sjekk også ut hver bil du vurderer i Kelley Blue Book, NADA guide eller Edmunds boken for å se hva bilen er verdt. Dette vil bidra til å beskytte deg mot overbidding.
4

Vær oppmerksom på at biler som selges i Massachusetts auksjoner er vanligvis selges "som den er". Dette betyr at hvis noe går galt med bilen, er du stuck med det. Auksjonshuset er rettslig beskyttet, og du vil ikke få pengene tilbake. Derfor må du stole på magefølelsen. Hvis du ser en bil i person og har andre tanker, ikke bud på den.
5 p Hvis det er tilbudt, betale gebyret som garanterer visse deler av bilen, som motor, for 30 dager. Ikke alle Massachusetts auksjoner vil tilby denne garantien, men hvis de gjør det, dra nytte av det. På den måten kan du ta bilen til en mekaniker etter kjøp, og hvis det er noen problemer med de garanterte deler du kan få pengene tilbake.
6

Husk å faktor i salær når budgivning på en bil. Den salær er en avgift til auksjonshuset, vanligvis fem eller ti prosent av den endelige prisen på bilen.
7

Vær forberedt på å betale for bilen du kjøper på en Massachusetts auksjon. Auksjonen Nettstedet skal fortelle deg hva den foretrukne betalingsmåten er. Dette er vanligvis ved personlig sjekk eller banksjekk. Ved bruk av en personlig sjekk, sørg for at du har nok penger på kontoen til å dekke det. Du bør også ta med legitimasjon, helst et førerkort.
8

Ankom auksjonen tidlig, og sjekk ut de bilene du har tenkt å by på. Kontroller at VIN tallene samsvarer med tallene som ble gitt på nettet. Sjekk ut tilstanden på bilen for å sørge for at du fortsatt ønsker å by på den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78316.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner