Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan By på en Garbage Truck

Uansett hva du trenger for en søppel lastebil , kan du gå på nettet for å by på som best passer dine behov . Asset Auksjoner lar deg søke etter sanitærforhold lastebiler og deler til auksjon. Etter registrering med Asset auksjoner , kan du legge inn et bud på ønsket søppel lastebil . Budgivning for en søppel lastebil på en auksjon kan du muligens vinne budet og kjøpe bilen til en lavere pris . Du trenger
E-post -konto
Vis flere instruksjoner
en

navigerer du til aktiva auksjoner nettside. ( se Ressurser )
2

Klikk på " Registrer deg nå " for å opprette en ny konto . Åpne aktivisering e-post sendt til deg. Klikk på linken i e-posten for å registrere din konto .
3

Klikk på " Logg inn " for å gå inn på kontoen din . Bruke e-postadressen du oppga ved registrering, og angi et passord .
4

Klikk på " Garbage & Sanitær Trucks. "
5

Se etter sanitær lastebil som passer din behov og plassere et bud ved å taste inn et pengebeløp i "Bud " boksen på høyre side av oppslaget. Klikk på " Place Maksimumsbud " for å legge inn bud . Vent til auksjonen til slutt, budgivning på nytt hvis det er nødvendig . Betaling og levering instruksjoner for lastebilen vil bli detaljert i budet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78343.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner