Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan finne Auto Repo Auksjoner

Auksjoner er effektive for å finne biler som vanligvis ville koste mer, men kan koste mindre basert på antall budgivere og valg av biler tilgjengelig. Ganske mange auksjoner er tilgjengelig i lokale områder som tjener ulike formål. Spesielt noen auksjoner selge overtatte biler. Lien innehaveren av bilen kan være lurt å hente inn sin investering så raskt som mulig; auksjonering av bilen tillater ham å likvidere raskt. Instruksjoner
en

Kontakt lokale bilforretninger. Vet at dette kan være utfordrende, vil vurderer bilselger du ønsker å kjøpe bilen direkte fra forhandleren. I noen tilfeller kan du kontakte forhandleren og be om noen trade-ins de sendt direkte til en auksjon. Prøv å bygge en god rapport med selger, som hun kan være i stand til å gi deg informasjon.
2

Kontakt din lokale politiet. Noen ganger auksjoner kan omfatte ikke bare overtatte biler, men også biler som ble beslaglagt av politiet. Noen ganger er disse beslaglagt bilene har panthavere som bestemmer seg for å auksjonere bilen av. Din lokale politistasjon kan være i stand til å fortelle deg spesifikke auksjoner som de avtale.
3

Kontakt lokale tauing selskaper. Når bileiere ikke plukke opp bilene sine etter å ha blitt holdt for en viss tid, eier slepet selskapet nå bilen. Vanligvis selskapet vil auksjonere bort bilene. Sjekk med bergingsbil selskapet for å se om den sender disse bilene til en auto auksjon.
4

bruke tredjeparts auksjon stedstjenester. Disse selskapene kan sende deg en liste over auksjoner i ditt område enten daglig, ukentlig eller månedlig. Noen ganger har de en liste over spesifikke biler som skal auksjoneres bort deg hvis motta publikasjonen i en rikelig mengde tid. Disse tredjeparts meglere vanligvis kreve en månedlig eller årlig avgift for denne tjenesten, men investeringen kan være verdt det som noen ganger disse auksjonene er ikke allment kjent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78299.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner