Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan gi bud på et Car Auction

Bil auksjoner kommer i forskjellige former, inkludert engros auksjoner som kun er åpne for lisensierte bil selgere. Offentlige bil auksjoner, for eksempel de som et bilutleiefirma eller den lokale lensmann avdeling, er åpne for alle budgivere. Du har sjansen til å finne og kjøpe en bil for mye mindre enn du ville gjort fra en forhandler. Alle kjøpere er forventet til å by på biler til en bestemt dato og tid. Du trenger
Car Verdi Guide
Vis flere instruksjoner
en

Les detaljene i bil auksjon nøye, inkludert detaljer om et salær eller andre ekstra avgifter. Dette forteller deg hvor mye du kan forvente å betale for en bil. En salær er et gebyr på toppen av kjøpesummen, og kan være opp til 10 prosent eller mer av kjøpesummen. Sjekk for betalingsinformasjon, som noen bil auksjoner bare akseptere kontanter og andre krever en bankremisse.
2

Få til auksjonen tidlig og nøye undersøke noen biler som du er interessert i å kjøpe. Komme dit tidlig, gir deg også tid til å registrere deg som tilbyder og motta et nummer. Les beskrivelsene av bilene du liker og få VIN nummer for hver enkelt.
3

Ta en pris guide med deg og sjekke verdien av hver bil. På engros-auksjoner, forhandlere ofte bære en Black Book, som viser prisene på biler solgt på engros-auksjoner over hele landet. For en offentlig auksjon, ta med en Kelly Blue Book eller Edmund sin prisguide, som gir deg verdien av biler, basert på alder, modell og tilstand.
4

sjekke en rask bakgrunn må på alle kjøretøy som du liker. Det er nyttig å ta med en smart telefon eller har noen hjemme som kan sjekke bilene for deg. Søk gjennom Carfox eller et lignende program, ved hjelp av VIN-nummer for å finne den eksakte historien av bilen. Dette forteller deg eventuelle skader eller ulykker bilen var involvert i, i det siste.
5

Lag et budsjett før du deltar på bilen auksjonen og hold deg til dette budsjettet. Base budsjettet både på verdien av bilen og hva du har råd til å bruke. Det er lett å bli fanget opp i auksjonen innstillingen og betale for mye for et kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78327.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner