Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hva skjer hvis bilen din er opp til Repo?

Hvis bilen din er opp for repo, har du sannsynligvis gått glipp av ett eller to betalinger, noe som er alt som trengs for en utlåner til å godkjenne en repossession. Når dette skjer, kan du kontakte din utlåner snarest mulig og forklar situasjonen. Betalingsordninger

Når bilen er i ferd med å bli overtatt, bør du kontakte utlåner så snart som mulig og legge til rette for betalinger. Din utlåner vil ønske å vite hvor raskt du kan få kontoen din oppdatert.
Forhandle

Noen ganger kan du ikke gjøre betalingsordninger til utlåner tilfredshet og de vil ringe en repossession selskapet å hente bilen. Hvis du er kort av midler, må du kanskje eksos noen ressurs du må holde bilen fra å bli tatt.
Repossession

Når du bil er faktisk overtatt, har du en viss mengde tid til å hente den før den er solgt på en auksjon. Den utlåner kan kreve at du betaler hele beløpet hvis du ikke har vært samarbeidsvillig i det siste. Mest sannsynlig utlåner vil be om at du betaler beløpet forfalt pluss eventuelle avgifter som påløper som følge av repossession prosessen.
Auksjon

repossessed bil er solgt en auksjon til høystbydende. Når bilen er solgt, pengene er mottatt fra den nye eieren brukt opp mot resten av lånet. Noen långivere vil kreve at du betaler noen gjenstående saldo, som ikke var omfattet av salget av bilen.
Credit Report

repossession vil dukke opp på kreditt arkivere og redusere kreditt score. Dette kan påvirke din evne til å få kreditt i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78297.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner