Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe Salvage Kjøretøy Fra Forsikring auksjoner i Georgia

Forsikring auksjoner kan være en fin måte å kjøpe brukte biler til priser langt under markedsverdi. Enten du kjøper bilen for deler eller reparere den og bruke den, kan du vanligvis finne en god avtale på en forsikring auksjon. Berging meter, hvor auksjoner er vanligvis holdt, ikke alltid holde auksjoner spesielt for forsikring-eide kjøretøy, slik at du kan ha til å søke den tilgjengelige beholdningen for å finne ut hvilke biler du er interessert i. Georgia har mange berging meter for å velge . Instruksjoner
en

Velg en restverdi verksted i ditt område av Georgia. En omfattende liste over meter hele staten kan bli funnet på CarBuying.us nettside. Noen meter holde virtuelle salg og krever ikke at du skal være tilstede for å gi bud.
2

Kontakt verftet du velger å finne ut hvordan du registrerer deg for auksjonene. Noen meter, som Copart, har nettsteder med detaljert informasjon om registrering. Registreringen kan være forskjellig avhengig av verftet du velger.
3

Register for auksjoner ved å betale registreringsavgift, hvis aktuelt, og gir verftet informasjonen den krever.

4

Bla elektronisk database over biler for salg, hvis man er gitt.
5

bud på bilen du ønsker elektronisk eller, hvis ikke er tilgjengelig, ved å gå på person til tunet på tidspunktet for auksjonen.
6

Betal for bilen din når du har det vinnende budet. Betalingsmåter vil variere fra verftet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78330.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner