Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe havarerte motorsykler fra forsikringsselskaper

Når forsikringsselskaper erklærer motorsykler totale tapene, de til slutt ender opp for salg, vanligvis på en skraphandel. Motorsykler er erklært totalt tap når de opprettholde nok skade at reparasjonskostnadene overstiger markedsverdien. Alle motorsykler solgt på en restverdi auksjon vil bære en restverdi tittel som en registrering av tidligere totaltap krav, og må repareres og inspisert før de ble drevet igjen, ifølge statlige lover. Hvis du er ute etter en billig motorsykkel, om å reparere eller høste deler, kan du ofte finne en på en restverdi auksjon. Du trenger
Salvage verftet
datamaskin med internettilgang
Money
Vis flere instruksjoner
en

Finn en restverdi verksted nær deg. Leverandører er vanligvis finnes i telefonboken eller ved hjelp av en Internett-søk.
2

Kontakt berging tunet for å sikre den håndterer forsikring biler og bærer motorsykler i beholdningen sin.

3

Registrer deg som en kjøper med berging tunet. Hver verftet har sin egen registreringsprosessen. Vanligvis må du oppgi navn og kontaktinformasjon. Noen vil kreve en registreringsavgift.
4

Bla verftets online inventar og ta kontakt med selger eller megler direkte til å forhandle et kjøp. Hvis verftet tilbyr live auksjoner bare, gå til verftet på riktig dag og tid til å delta i auksjonen prosessen. Verftet eller megler som representerer motorsykkelen skal gi informasjon om bilens skader.
5

Settle forhandlingene eller har det høyeste budet på auksjon.
6

Gi betaling til berge verksted eller megler i samsvar med berging verftet betaling politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78328.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner