Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan finne en avtale på en Politiet Auksjon

Politiet beslaglegger en stor del av eiendom når de arrestere kriminelle. Mens politiet gjør innsats for å returnere stjålet eiendom til sin rettmessige eier, er det ikke alltid mulig. For å unngå å fylle sine oppbevaringsplasser til kapasitet, mange politi avdelinger scenen auksjoner hvor de selger av inndratte varer og sitt eget overskudd utstyr. Disse auksjonene oftest selge biler, men sykler og andre varer også tidvis blir solgt. Det er et potensial for gode avtaler, men du må se nøye, gjøre så mye forskning som du kan, og akseptere en viss risiko. Instruksjoner
en

Se de lokale avisene for auksjon kunngjøringer. Hvis det er mer enn én lokalavis, holde et øye med dem alle. Politi auksjoner er ikke alltid allment annonsert. Mange avdelinger holder sine auksjoner på en konsistent tidsplan. Hvis dette er tilfelle, vil du vite når du skal se etter en kunngjøring (Referanse 1). Finne auksjoner som er mindre kjent er en utmerket måte å få en god avtale.
2

Ring det lokale politiet kontoret for å finne ut detaljer om auksjonen. De bør være i stand til å gi et klokkeslett, plassering, og timene for inspeksjon perioden Denne perioden da kan du vise elementene blir auksjonert.
3

Kjøp en brukt-bil guidebok om du leter etter et kjøretøy fra politiet auksjon. Dette vil gi deg en viss idé om fair pris for et gitt merke og modell. Noen auksjoner vil offentliggjøre en liste over tilgjengelige elementer i forveien. Hvis de gjør det, kan du være i stand til å få et kjøretøy identifikasjonsnummer. Med denne kan du slå opp bilens Carfax posten. Dette vil fortelle deg bilens eierskap og ulykke historie. Disse søkene kan gjøres online. (Se Resources)
4

Ankom auksjonen tidlig. Dette gir deg tid til å se over varene grundig og søke hvilken som helst kjøretøy VINs du kan kjøpe. Ulike politiet avdelinger håndtere dette annerledes. Du kan få lov til å inspisere eller starte opp bilene. Du vil ikke få lov til å drive dem. Prøver alltid å inspisere og teste noe du ønsker å kjøpe så mye som de vil la deg (referanse 1). Det er ingen beskyttelse for deg hvis du kjøper noe, og det fungerer ikke.
5

Ta med nok penger til å finansiere kjøpet eller et bevis på at du har tilgang til et tilstrekkelig kreditt linje. Du kan også trenge å betale registrering og kjøpers avgifter (Referanse 1).
6

Sitt om din første auksjon uten å kjøpe noe. Observere hvordan auksjonen fungerer vil gi deg hint om hvordan høye bud går og når det er effektivt å lage et tilbud (Referanse 1).
7

Gjør bud på gjenstander som interesserer deg. Budet lav, spesielt hvis du ikke har hatt en sjanse til å nøye inspisere elementene. Hvis det ikke er mye interesse, kan du få en utmerket avtale. Hvis budgivning nærmer seg markedspris for hva du byr på, er det ikke verdt risikoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78347.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner