Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan få en tittel for en forlatt bil i West Virginia

Når et kjøretøy har stått uten tilsyn i over fem dager på åpen offentlig eller privat eiendom i West Virginia uten tillatelse det anses å være forlatt. Et kjøretøy kan også bli klassifisert som forlatt etter tre dager hvis det er igjen på privat eiendom uten samtykke fra grunneier. Etter at et kjøretøy har forlatt det er mulig for et annet individ til frembringelse av tittelforbindelsen i hvis de holder seg til de etablerte lover. Instruksjoner
en

Kontakt nærmeste lokale politimyndigheter om den forlatte bilen etter innspillingen sin lisens plate nummer og kjøretøy identifikasjonsnummer. En rettshåndhevelse agent vil gjenopprette bilen. Hvis det er på privat eiendom og den enkelte varsle politimyndigheter er ikke grunneier da eiendommen eieren vil bli gitt 30 dager før bilen blir fjernet.
2

Vent til politimyndigheter å fullføre varsling prosessen. West Virginia politiet er pålagt å finne siste kjente kjøretøyets eier og alle lienholders. Politiet vil varsle alle berørte parter innen sju dager med berging av bilen ved hjelp av registrert eller sertifisert post. I løpet av denne tiden bør du ringe byrået som utvinnes bilen for å holde oversikt over status på kjøretøyet. De lienholders og kjøretøy eier har 10 dager på å svare på innkallingen. The West Virginia Division of Transportation vil også bli kontaktet dersom noen bileiere svare før politimyndigheter disponerer bilen.
3

kjøpe bilen på auksjon. West Virginia lov krever at alle biler skal selges på auksjon eller til en lisensiert berging tunet. Når bilen er kjøpt politimyndigheter vil utstede en kvittering til kjøper som gir den nye eieren rett til tittelen fri for alle heftelser.
4

Søk om tittelen på en av West Virginias Division of Motor Vehicle regionkontorer. Per april 2010 en fem prosent titulere omsetningsavgift og $ 10 title avgift vil være nødvendig på tidspunktet for søknaden. Hvis en ny lisens plate trengs en $ 30 registreringsavgift vil også bli belastet. Etter at søknaden er behandlet tittelen vil bli sendt til deg innen 10 virkedager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78322.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner