Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

South African politikk på importerte biler fra Japan

Det er helt legitimt å kjøpe og importere alle kjøretøy i Sør-Afrika, men sørg for å ha de nødvendige tillatelser og tillatelse før du gjør det. Noen japanske bil importører skissere disse kravene for å gjøre importere en japansk bil i Sør-Afrika lettere. Innførselstillatelse

Alle nye og brukte biler som er importert til Sør-Afrika krever tillatelse for permanent innførsel. Søknaden må fylles ut og godkjennes før et kjøretøy er sendt til Sør-Afrika. Direktøren for import og eksport Control gir disse tillatelsene, og søknader skal sendes til dette kontoret. Merk at tillatelser for import sendes kun til sørafrikanske adresser, slik at du ikke kan søke fra utlandet.
Letter of Authority

I tillegg til import tillater det, krever en bil som blir importert permanent brev av myndighet fra den sørafrikanske Bureau of Standards. Fordi japanske biler er venstre kjøring, er et spesielt brev av myndighet som kreves. Bilen kan ikke registreres i navnet til importøren --- disse forespørsel er vanligvis avslått, ifølge japanske Auto auksjoner.
Plikter

En verdi -added skatt på 14 prosent gjelder for alle biler importert til Sør-Afrika i tillegg til 36 prosent toll skatt. Hvis bilen er mer enn 20 år gammel, er denne plikten redusert til 20 prosent. En ekstra ad valorem plikt er også brukt, avhengig av verdien av bilen (fra minimum 0,75 prosent til maksimalt 20 prosent).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78346.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner