Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe Skadede & repareres Cars

Fordi kjøpe en ny bil kan være betydelig kostnad, er forbrukerne ser på alle sine alternativer når du kjøper en bil, lastebil eller varebil. Mange ganger, kjøpere investere i pre-eide kjøretøy på betydelige besparelser over nyere modeller. Hvis du har et knep for bil reparasjon, kan du kjøpe skadet eller ødelagt biler og gjøre de nødvendige reparasjoner for å bringe dem tilbake til som-ny tilstand. Noen mennesker er spesialister i å kjøpe havarerte og skadede biler med det formål å reparere og selge bilen for en fortjeneste. Du trenger
Telefonbok
Internet
Newspaper
Vis flere instruksjoner
en

Locate kjøretøy nettauksjoner i ditt område. Auksjon selskaper som ADESA (kjøretøy videresalg byrå) og berging Direct (forsikring auksjon representanter) er oppført i telefonen bøker og på nettet.
2

Inspiser biler på auksjonen og finne ut hvilke biler oppfyller dine forhåndsbestemte behov . Det er en god idé å ta med en mekaniker med deg for ekstra innsikt.
3

delta på en auksjon og by på bilen du er interessert i. Vær forberedt på å arrangere tauing, fordi mange auksjon tjenestemenn kreve fjerning av kjøretøyet ved auksjonens slutt.
4

nettauksjoner som eBay og Craigslist tilbyr repareres biler og skadet og deler kjøretøyer.
5

Se din lokale avis. Mange skadde og repareres biler er oppført for salg i klassifisert delen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78321.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner