Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Slik kommer en tittel for en forlatt bil

Innhenting av en tittel til en forlatt bil er ganske lett hvis bilen er over 10 år gammel. Dette er sannsynligvis fordi det er relativt vanlig for enkeltpersoner å forlate eldre biler som ikke er verdt mye. Noen ganger kan en person tar en bil til et verksted for å få det fikset, men så har ikke råd til å betale for reparasjonen. Noen ganger biler som ikke vil kjøre er igjen i gården når eieren flytter til en ny bolig. Hvis du har besittelse av en forlatt bil, må du skaffe en tittel for å kvitte seg med bilen lovlig. Du trenger
Forlatt kjøretøy skjema
Forlatt kjøretøy
politimann
Ink penn
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt din lokale separtment av motorkjøretøy eller utenriksminister kontor og be om en forlatt bil fra. I Michigan, er dette et grønt skjema kalt en TR-54.
2

Kontakt lokale politiet håndhevelse byrå og be om en offiser som kommer til plasseringen av den forlatte bilen for å fylle ut den forlatte bilen skjemaet. Ikke bruk en beredskap tall som 911 for å få denne tjenesten. Se i de offentlige sidene i telefonkatalogen under statlig eller fylkeskommunalt og finne statusen politi eller sheriff ikke-nødnummer.
3

Vent nær bilen for en rettshåndhevelse offiser til ankommer, har din forlatte kjøretøy form, og penn klar. Fyll ut navn og adresse på skjemaet, og prøve å finne VIN, kjøretøy identifikasjonsnummer på bilen for offiseren å bekrefte. VIN er vanligvis på dashbordet, synlig ved å se gjennom frontruten. Imidlertid kan svært gamle biler har VINs i andre steder, for eksempel langs førerdøren panel eller inne i motorrommet.
4

Ta det utfylte skjemaet til DMV eller statssekretær kontor sammen med korrekte gebyr for å søke om en tittel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78288.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner