Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan få en forlatt Tittel for en bil i VA

Hvis et kjøretøy forlatt på din eiendom i Virginia, har du rett til tittelen den og selge den etter en viss tid. Men før kjøretøyet kan være tittelen, må personen som er i besittelse av bilen for å følge en bestemt prosess som diktert av Samveldet av Virginia. Du trenger
bilens VIN
Vis flere instruksjoner
en

Start et søk etter bilens eier. Virginia krever at enkeltpersoner, bedrifter og offentlige instanser i besittelse av en forlatt bil utføre en rekord forespørsel søk på det. Gå til Virginia DMV kontoret nærmest deg og gi byrået med bilens VIN nummer for å sette i gang en poster forespørsel søk. Poenget med poster forespørsel søk er å lovlig dokumentere forsøk på å finne eieren eller lien innehaveren av kjøretøyet. Som i 2010, krever denne prosessen betale en avgift på $ 25 til DMV.
2

Vent til DMV å kontakte bilens eier og varsle dem om at bilen må fjernes fra eiendommen innen 15 dager . DMV vil kontakte eierne som befinner seg i Virginia for deg. Hvis eieren er plassert ut av staten, da blir du nødt til å sende en sertifisert brev til dem. Hold alle papirene og reciepts fra disse handlingene.
3

Gå til Online Transaksjoner delen av Virginia DMV hjemmeside og legge inn hensikt å selge bilen på auksjon per de medfølgende DMV standarder og retningslinjer . Du kan bare gjøre dette hvis bilen eieren ikke svare på anmodningen om å få bilen fjernet innen den 15-dagers fristen. Du må registrere deg online som medlem av DMV hjemmeside og deretter de aktuelle koblingene under Online Transaksjoner delen av nettsiden til å sende inn innlegg. Oppslaget bør inneholde relevant juridisk informasjon om bilen, som merke, modell og VIN.

Auksjonen innlegg vil fortsatt være aktiv på DMV hjemmeside i 21 dager. Hold alle papirarbeid, skjemaer og kvitteringer gitt til deg av DMV under denne prosessen. Hvis skjemaene og kvitteringer kommer i e-posten, må du huske å skrive dem ut for sikkerhets skyld. Etter 21 dager, kan du tittelen bilen selv, selge den eller skrap det.
4

fylle ut søknaden for Certificate of Tittel og ta det med til din lokale DMV kontor sammen med andre dokumenter du har mottatt i løpet av de foregående trinnene. Disse dokumentene inkludere Vehicle fjerning sertifikat og den forlatte kjøretøy Record Request Kvittering - vil du ha fått det etter at du har betalt gebyret for postene forespørsel søk

Du må også gi forsikring papirene som viser kjøretøyet er. forsikret og bevis på samsvar med eventuelle andre lokale krav om registrering - for eksempel utslipp inspeksjon sertifikater - til din lokale DMV kontoret. Være forberedt på å betale skatt, tag og tittel avgifter. Avgifter vil variere avhengig av den omtrentlige verdien av bilen og om du allerede eier en kode eller å kjøpe en.

Du kan forvente å motta tittelen til bilen i posten i løpet av noen uker sender de nødvendige papirene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78338.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner