Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe en bil fra Frelsesarmeen

Frelsesarmeen er mer enn bare den ikoniske røde kjelen til jul eller sparsommelighet butikker som de har i nesten alle samfunn. Pengene de får inn fra de vannkoker donasjoner og sparsommelighet butikker går direkte mot sine veldedige mål som økonomisk bistand, arbeidstrening, narkotika rehabilitering, funksjonshemming assistanse og mer. Blant de donasjoner at folk gir er biler, og Frelsesarmeen har en spesiell metode for å selge disse som skiller seg fra hvordan de selge varer i sine butikker. Instruksjoner
en

Naviger til den offisielle Salvation Army USA nettside og skriv ditt postnummer. Dette vil få opp en liste over de grenene nærmest deg, sammen med telefonnumre.
2

Ring din lokale filial for å få informasjon om bil auksjoner. Hvert område har sin egen auksjon, slik at ingen to auksjon prosesser er like. De fleste auksjonene holdes månedlig, med enten Frelsesarmeen ansatte eller en profesjonell auksjon selskapet presiderte over hendelsen.
3

Register for neste auksjon, hvis det er nødvendig. De fleste, men ikke alle, lokale auksjoner kreve noen form for påmelding eller registrering for å by på biler på auksjon. Det kan være en liten påmeldingsavgift involvert.
4

Møt opp før auksjonen å inspisere bilene tilgjengelig, og se om det er noe du ønsker å kjøpe. Du bør få lov til å starte motoren og sjekke under panseret og interiøret for å sørge for at det er det du ønsker.
5

bud på bilen du ønsker. Auksjonen prosessen generelt går veldig fort, så sørg for at du vet at grensen for hva du er villig til å bruke, og budet på riktig måte.
6

Gjør ordninger for bilen for å bli plukket opp eller dratt av, om nødvendig. Selv om mange av bilene for Frelsesarmeen auksjoner fungerer og kan være drevet av, noen er solgt bare for deler. Hvis du velger å kjøpe en ikke-arbeidende bilen for deler, er det vanligvis en tidsbegrensning for hvor lenge du kan la den på mye før den trenger å bli plukket opp. Pass på at du har bilen fjernet innen denne tidsrammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78352.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner