Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe en Bank Repo Vehicle

Kjøpe en bank repo kjøretøy kan spare deg for mye penger på den endelige kjøpesummen versus shopping på en forhandler, men det er ikke uten risiko. Nøkkelen er å finne auksjoner og gjør leksene dine før du starter budgivning. Instruksjoner
en

Finn en auksjon. Ofte, bank repossession auksjoner er ikke godt offentliggjort, så det kan ta litt graving for å finne en begivenhet. Noen hendelser er annonsert på lokale TV-stasjoner, på nettet og i lokalavisen, men hvis du er seriøs om å kjøpe en bil til en repo auksjon, vurdere å registrere deg for et medlemskap med en auksjon oppføringer gruppe, som Gov Auctions.org. Selv om det er en avgift involvert i å bli med disse områdene, de er gode kilder for å finne de unadvertised auksjoner.
2

Studer auksjon retningslinjer. Når du har funnet en auksjon for å delta, finne ut når portene åpner for deg å sjekke ut bilene, når budgivning starter, hva betalinger er akseptert og om det er noen form for garanti eller returrett. Ifølge Auto Broker Magic, de fleste auksjoner har en gratis 90 dagers garanti for alle biler kjøpt.
3

Lær om biler. Repo auksjoner vil tilby en liste over kjøretøy som skal auksjoneres noen dager før arrangementet. Velg dine favoritter og bruke Kelly Blue Book og NADA å lære mer om bilenes verdier og hvordan de kan sammenlignes med andre biler. Også få en CarFax rapport om kjøretøyet historie. Auksjonen oppføringer vil gi all den informasjonen du trenger for å bestille rapporten.
4

Inspiser biler. På dagen av auksjonen, få en god titt på bilene. Du vil ikke få lov til å prøvekjøre dem, men du kan starte dem opp, lytte til motoren og gi bilen en grundig visuell inspeksjon. Ifølge Auto Broker Magic, bør du sørge for at bilen beveger seg jevnt mellom girene, slå på varmen og air condition for å være sikker på at de fungerer, ta ut peilepinnen for å se etter bobler som indikerer vann i oljen, inspisere innvendig etter tegn av fuktighet og se etter rust eller malingen på utsiden. Også sørge for at blinklys, lys og annet motordrevet utstyr som dører og vinduer arbeid.
5

start budgivning. Når du er komfortabel med et kjøretøy, bud på bilen. Den nøyaktige prosessen avhenger av prosedyren satt opp av auksjonen du er til stede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78308.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner