Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan få tilgang Repo Cars i Georgia

Tilgang overtatte biler i Georgia kan være nødvendig å få tilbake din personlige eiendom . Repossessions oppstår når en låntaker misligholder et lån gitt av en utlåner . Repossessions kan skje når som helst på dagen og er aldri annonsert til den aktuelle brukeren av kjøretøyet. En repossession selskapet er innleid av utlåner få tilbake bilen. Repossession selskaper trenger ikke å gi deg muligheten til å fjerne dine personlige eiendeler fra bilen før de repossess det. Instruksjoner
en

Sjekk din postkasse for et brev fra repossession selskapet , den skal vises innen 10 dager etter repossession . Dette brevet vil detalj selskapets hensikt å avhende din personlige eiendom innen 30 dager . Ifølge Georgia koden seksjon 11-9-504 , må et brev sendes til låntaker som varsler dem om deres rettigheter . En av disse rettighetene er retten til å innløse din personlige eiendom .
2

Les brevet fra repossession selskapet for plasseringen av overtatte kjøretøy. En adresse vil bli gitt der du kan få tilgang til overtatte kjøretøy og gjenvinne din personlige eiendom innen 30 dager .
3

Reis til plasseringen av repossessed bil. Ta med en form for identifikasjon og nøkkelen du brukte til å få tilgang til bilen før det var overtatt . Åpne overtatt bilen og fjerne dine personlige eiendeler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78340.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner