Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Texas Automobile Auksjonsregler

Texas bil auksjoner selge både løping og non-kjører biler til høystbydende, og disse bilene er solgt på en som er basis. Auksjonene vil vanligvis kjører regn eller solskinn, og de vanligvis begynner tidlig på morgenen. Budgiverne må registrere før begynnelsen av budgivning, og det er vanligvis en forhåndsvisning tid enten rett før auksjonen starter eller dagen før. Budgiver Regler

Budgiverne må være registrert med auksjonen selskapet og har en budgiver kort til å by på noen elementer. Budgiverne må være 18 år eller eldre, og de må ha en offisiell førerkort eller gyldig ID-kort. Et depositum må gis til de auksjonarius, og de kontantbeløp vil variere ved auksjon. Budgiverne må betale for sitt vinnende bud dagen av auksjonen, og de fleste auksjoner vil ta enten kontanter eller kreditt ved et kredittkort selskap.
Skatter og Tittel

vinnerbud kan være underlagt ytterligere avgifter. Hvis en person, ikke en forhandler, kjøper en bil, vil det endelige budet vanligvis være gjenstand for omsetningsavgift, registrering avgifter, lisensavgifter og kjøpers avgifter. Forhandlere vil bare være gjenstand for en kjøpers avgift. Out-of-statlige kjøretøy ikke har vært registrert i Texas, og de er underlagt Texas inspeksjon regler. Titler vil bli registrert i navnet til kjøperen. Dersom en kjøper ønsker å registrere den under et annet navn, kan han være gjenstand for en ekstra avgift.
Auksjonarius

Auksjonarius vil avgjøre eventuelle tvister i løpet bil kjøp. Auctioneers eller ansatte kan by på alle kjøretøy på mye, og de kan gjøre dette selv eller av en tredjepart budgiver. Budgiver uttalelser sa til auksjonarius på auksjonen dagen vil fortrenge andre avtaler eller uttalelser tidligere til auksjonen. Den auksjonering selskapet kan by på biler eller andre kjøretøy for tredjeparts, ikke-møtende budgivere.
Andre regler

Alle biler er solgt på en som er basis uten en garanti eller garanti, og de ikke kan returneres for refusjon. Vinnende budgivere må komme tilbake med sin bill of sale å ta bilen ut av mye, og de må registrere bilen for å kjøre den. Vinnende budgiverne er ansvarlig for å fjerne bilen fra partiet selv. Auctioneers er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller manglende deler etter at bilen er solgt. Klager ikke løst på tomta skal sendes til Texas Department of Licensing og forskrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78323.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner