Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Liste over offentlige Auto auksjoner i Colorado

Colorado har flere offentlige auto auksjoner for enkeltpersoner som trenger et kjøretøy. På et Colorado offentlig auto auksjon, kan rimelige biler kjøpes gjennom en anbudsprosess i stedet for å forhandle med en selger. Biler er tilgjengelig for inspeksjon før salget og interesserte kjøpere kan finne ut eventuelle problemer med kjøretøy under inspeksjonen periode. Kjøpere bør være forberedt på å betale for bilen på auksjon. Pacific Auksjon

Pacific Auksjon innehar en offentlig auto auksjon i Denver hver lørdag. Auksjonen starter kl 10 Enkeltpersoner interessert i å kjøpe en bil på denne auksjonen kan delta på forhåndsvisning hele dagen fredag ​​eller før salg på lørdag. Auksjonen selskapet aksepterer sjekker og kredittkort for et gebyr. Alle andre former for betaling, inkludert kontanter, postanvisning eller brev av kreditt kan brukes. Kjøpere er gitt en midlertidig tillatelse med mindre bilen er oppført som et slep-away bare.

Pacific Auksjon Selskaper

5450 Dahlia St.

Commerce City, CO 80022

303-287-0691

pacificauction.com
J & M Auksjon

J & M auksjonen, som ligger i Denver, har en bi-monthly offentlig auto auksjon. Deres forhåndsvisning dagen er fredag ​​før auksjonen og problemer eller problemer med bilen er notert på auto. Avgifter er lagt til den endelige budet. Alle budgivere må være minst 18 år og ha gyldig ID. Kjøretøy må betales for på auksjon dag og godta de fleste former for betaling med noen begrensninger for personlige sjekker.

J & M Auction, Inc.

5900 N. Federal Blvd.
< p> Denver, CO 80221

720-855-3132

jmauctioninc.com
Pyramid Motors

Pyramid har tre pågående auksjoner i Pueblo, Loveland og fontenen. Alle auksjoner starter på 11 am The Fountain auksjon skjer månedlig på den første og tredje lørdag og Pueblo Auksjonen er holdt månedlig den andre lørdag. Den Loveland Auksjonen mer sjeldne, finner sted bare i utvalgte måneder. På salg dag, kjøpere betale minst 20 prosent av den endelige tilbudsprisen. Kjøretøy som vil kreve utslippene selges som et slep-away med ingen midlertidig tillatelse.

Pyramid Motors |

905 S. Santa Fe

Fountain, 80817 CO

719-382-5151

pyramidautoauction.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78324.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner