Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan snakke som en auksjonarius

For noen mennesker kan det høres ut som et fremmed språk, men det er et system og formål for måten en auksjonarius snakker. Hastigheten gjør det spennende og rytmen gjør det nesten musikalsk. Her er noen tips for å hjelpe deg snakke som en auksjonarius. Instruksjoner
en

Forstå sang. For mange mennesker, lyder en auksjonarius sang som tall og en hel haug med vrøvl. Denne chant serverer faktisk et bestemt formål, og inneholder ingen vrøvl. Chant består av to deler - antallet og filler. Tallene er de bud og filler er ordene som kobler tallene og holde kjøperne informert om hvem som har budet og hva produktet er.
2

Lag en enkel sang. En enkel sang går noe sånt som dette, "En dollar, nå to, nå to, vil du gi meg to? To dollar, nå tre, nå 3, vil du gi meg tre?" Kom opp med noe på egen hånd for å reflektere personligheten din, og husk å holde det ganske enkelt.
3

Sett en rytme. Den rytmiske natur en auksjonarius sang er det som tillater dem å snakke så fort. Tenk på det som nesten synger. Øv med en metronom for å hjelpe deg å finne en behagelig rytme og alltid presse deg selv til å gå litt fortere.
4

Arbeidet med filler ditt. Husk, disse er ikke ment å være vrøvl. Bruk sparkel som holder publikum informert. Si hvem som har budet, informasjon om elementet og stille åpne spørsmål. Bare sørg for å holde opp din rytme med filler ditt.
5

Nedsmelting dine filler ord. Utydelig ordene vil gi illusjon av å snakke raskere. Selvfølgelig, det er en følsom balanse til å gjøre ditt filler lyd raskt og naturlig uten at det høres ut som vrøvl.
6

Hold opp tempoet og spenningen. Hastigheten på hvordan en auksjonarius taler tjener to formål. Det hjelper auksjonarius komme gjennom flere produkter og det holder et nivå av spenning for kundene. Snakk med fart og spenning, og sørg for at du overgangen fra ett element til et annet raskt og sømløst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78271.html

Previous:
Next: No

Bil auksjoner