Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Slik finner du ut Patent Varighet

Patent varighet, eller tiden din patenterte oppfinnelse eller design er beskyttet mot inngrep fra andre selskaper eller enkeltpersoner, varierer i henhold til hvilken type patent du har fått. Verktøyet patenter og anlegg har en annen varighet enn design patenter, så å vite hvordan og når man skal fornye patent er viktig å beskytte dine investeringer og rettigheter. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Patent advokat eller agent
Vis flere instruksjoner
finne varigheten av Din Patent
en

Søk om en verktøy patent hvis du har en bestemt oppfinnelse, maskin, ny prosess, artikkel av produksjon eller sammensetningen av saken. Disse patentene er beskyttet i 20 år etter at patentsøknad er innlevert.
2

Oppsøk en design patent for design forbedringer, modifikasjoner og ornamenter av eksisterende produkter. En design patent varer vanligvis i 14 år.
3

Skaff en plante patent hvis du søker å beskytte aseksuell etableringen av en ny plantearter i 20 år. Aseksuell anlegget reproduksjon er definert av nye arter som ikke er skapt gjennom bruk av frø, men heller ved å kutte, pode eller spirende.
Beskytt Patent Varighet
4

betale alle vedlikeholdskostnader for din patent 3 1/2, 7 1/2 og 11 1/2 år etter din patentet ble innvilget. Det er viktig å bestemme disse forfallsdatoer på forhånd, siden USPTO ikke vil varsle deg. Det er en seks-måneders vindu der du kan betale disse avgiftene. Unnlatelse av å etterkomme kan resultere i forspille av patent ditt.
5

Forny patent før utløpsdatoen ved å sende en patent forlengelse med USPTO. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i forspille av patent, og oppfinnelsen eller design vil bli en del av det offentlige rom.
6

Vil din patent til venner og kjære etter at du dør ved å sende den aktuelle papirarbeid. Alle skjemaer og søknader er tilgjengelig på USPTO nettsted, eller på noe USPTO kontor (se Resources nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78267.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner