Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan diagnostisere en impound auksjon bil

Du dro til auksjonen og kjøpte en bil, vil de fleste auksjoner ikke starte en bil, selv om det er nøkler for det. De selges som den er, hvor er, og nå er den din. Jeg vil vise deg hvordan du kan diagnostisere det og begrense problemene. Du trenger:
Startkabler
Vanlige væsker, olje frostvæske, girolje, bremsevæske, servostyring væske
mekanikk verktøy, skiftenøkler, piper, skrutrekkere, etc.
Vis Mer Instruksjoner
en

Sjekk alle væsker du kan få tilgang lett, starter med motorens oljenivå og tilstand. Kjølevæske nivå neste og hvis det er lav så legge væsker og se etter lekkasjer. Dette er den beste måten er å legge til og se under for drypp, hvis du er på grus eller steiner deretter kaste et ark papp under og se etter drypper. Et ark med papp gjør en utmerket fattigmannsGPS creeper.
2

Alle væskene er fine, er neste mål å dra motoren over og få den til å starte. Hvis du ikke har en nøkkel så må du ha en laget enten på en forhandlere eller av en låsesmed. De fleste batterier er skutt eller døde så en jumper boks eller startkabler må brukes til å skru den over. De fleste bilbatterier vil gå døde etter 21 dager av ikke å være i gang, er dette normalt. Jeg prøver alltid å lade den originale batteriet før du kjøper en erstatning. Bruk en vedlikeholdslading og lade den i 12 til 24 timer. Pass på at det er vann i batteriet, og det ikke er frosset. Bruke destillert vann for å fylle opp batteriet. Rengjør batteripolene.
3

Engine nå skrur, men vil det begynne? Sjekk for gnist først, hvis det ikke er gnist bør du sjekke alle sikringene. Det kan være en sensor som ikke er i drift, og du blir nødt til å bruke en skanning verktøy for å se om alle sensorene fungerer som det skal. Noen sikkerhetssystemer stenge Tenningssystemene så se å se om det er et sikkerhetssystem lagt.
4

Du har gnist. Neste du bør se etter drivstoff press og hvis drivstoffet er forurenset, kan du se mine andre artikler for disse testene. De fleste biler er forlatt fordi de gikk tom for drivstoff. Jeg har alltid legge til et par liter ny bensin og prøve det igjen. Hvis det var tom for drivstoff kan det være fordi måleren ikke work.http ://www.aa1car.com/library/returnless_efi.htm
5 p Hvis tenningssystemet fungerer og drivstoff trykket er ok så er det mest sannsynlig har et mekanisk problem som en hoppet timing kjede eller belt.A kompresjon test eller en sylinder lekkasje test vil bekrefte et mekanisk problem, bør alle sylindere være innenfor 10% av hverandre. Kontroller sylindrene tørre og deretter igjen med et skudd av olje tilsatt (for slitte ringer) Mest ingen starter er dårlige sensorer eller drivstoff problemer.
6

Nå starter og går, men ikke drive det? Kontroller at transmisjonen er fylt på tomgang i park og overføringen varmet opp til driftstemperatur. Hvis sendingen ikke flytte bilen du må ta det med til en kvalifisert tekniker hvis reparasjonen er mer enn du vet om.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78270.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner