Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe biler hos politiet beslaglegge auksjon

Når du besøker en bruktbil mye, kan de fortelle deg det kom fra "Auksjon" men hva auksjon gjorde det egentlig kommer fra? Biler, lastebiler, motorsykler og andre kjøretøyer kan være billig kjøpes fra impound auksjoner. Jeg vil vise deg ins og outs av å kjøpe biler på denne måten. Du trenger
Cash til å kjøpe en bil
mekaniske ferdigheter
Verktøy og et sted å reparere kjøretøyene
Vis Gjør mer Instruksjoner
en

lekser først, vil de fleste beslaglegge masse liste bilene som skal selges på nettet en uke eller to før salg. Enkelte lots vil selv fortelle hvorfor bilen ble tauet. Jeg vil gi et par linker på ressurser til et par lokale beslaglegge mye. Forskning lokalt der den nærmeste beslaglegge mange er og når auksjonene finner sted, kan du ringe det lokale politiet eller lensmannskontor.
2

Nå som du har din liste over biler. Besøk http://www.kbb.com/eller http://www.nada.com/å undersøke hva den potensielle videresalg (eller verdien) av denne bilen ville være. Skriv dette info nede på listen over biler med høy verdi /og lav verdi. Dette er en ball park figur du vil bruke når du viser bilene før auksjonen. Dette bidrar også til å avgjøre hvor mye du skal by, jeg vanligvis aldri vil gå over halvparten av lav annenhåndsverdi. Du har din liste med priser på det, er du klar for salg dagen!
3

Det er dagen av auksjonen, vise deg opp tidlig med verktøy, ditt 12 volt dekk inflater. Dine startkabler, ekstra motorolje, frostvæske, slepetau og et dusin andre ting du måtte trenge. Tang, skrujern, skiftenøkler, etc som vil være nødvendig for å enten gjøre det kjøres eller i det minste towable nok til å komme seg hjem for videre diagnostikk. Låne en dolley trailer er en annen måte å få biler hjem.
4

Først får du din budgivning nummer fra kontoret, så er det på tide å gå inspisere bilene før auksjonen. De fleste mange vil la deg komme i to timer for tidlig å se over bilene. De med mange ølbokser var trolig en DWI slep. Noen ser ut som de ble stjålet og kjørt gjennom en politiet jage, hvis rammen eller understell ser bøyd, om du ikke ønsker det. Trekk motoren peilepinnen og se om den er full og legg merke til fargen på oljen, er rent eller svart vanligvis ok. Ingen olje betyr at det kan være mekaniske problemer, se under bilen, og se om det er et hull i bunnen av motor eller transmisjon. Kontroller radiatoren og se om den er full av frostvæske og fargen på det. Dersom kjølevæsken er grønn eller oransje er det sannsynligvis ok. Ta tak i belter eller foran trinse og se om du kan slå av motoren, eller kan du ikke være abler til å gjøre dette. Et verktøy kan være nødvendig å sjekke for å se om motoren roterer, er det en god ting hvis den gjør det, en veldig dårlig ting hvis den ikke gjør det. Jeg pleier å gjøre en rask visuell inspeksjon av biler og deretter gå tilbake til de som jeg likte best. Ser vi på innsiden av en bil forteller mye om den forrige eieren og hvordan de brydde seg om det.
5

budgivning begynner, ikke blir fanget opp i anbudsprosessen og betale mye mer for en bil enn du ville. Velg et tall før du begynner, og hold deg til det, vil du bli budgivning mot folk som ønsker å del den bilen ut og gjøre raske penger ut av det. Bud bare hva du har råd til og huske denne bilen vil mest sannsynlig trenger reparasjoner, kjøpe bil på auksjon er en crapshoot for det meste, kan du få en utmerket bil for nesten ingenting og videreselge den for en masse penger, eller du kan få noe som vil bli ledet til boneyard fordi motoren er blåst opp.
6

få det i gang hvis det er mulig, hvis du har nøkler og et godt batteri. Jeg har sett biler fyre opp og kjøre av gårde uten kjente problemer og jeg har sett dem tauet bort, mest det siste. Ha en plan på plass for å få bilen hjem og et sted å jobbe på det når du kommer dit. Det er mye moro, spesielt når du er å fikse opp en bil for en tenåring driver og du ikke ønsker å sette ut en masse penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78269.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner