Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Fakta om Wholesale Biler

Når du tenker på å kjøpe en ny bil, er det flere punkter du bør vurdere. Ett alternativ som mange mennesker velger å kjøpe en bil gjennom et engros auto megler. Engros auto meglere er en god ressurs for både nye og brukte biler. Meglere har lavere driftskostnader fordi de vanligvis ikke bruker mye penger på annonsering eller søker kunder, i motsetning til tradisjonelle forhandlere. Som et resultat, er det mulig å spare mye tid og penger å kjøpe en bil gjennom et engros auto megler. Meglere

Ifølge Autos.com, engros auto meglere er selskaper som selger biler til forhandlere og til allmennheten. I motsetning til forhandlere, har de ikke trenger å vie en del av overskuddet til å dekke reklame kostnader, siden mesteparten av sin virksomhet er å forretningene. Når du kjøper en bil fra en forhandler, enten det er en ny eller brukt bil, er engrosprisen hva forhandleren betalte engros megler for bilen. Ved å bruke en megler, kutte deg ut dealership middelaldrende mann.
Auksjoner

Ett sted å finne engros biler er på auksjoner, ifølge Autos.com. Auksjoner er et flott sted å finne offentlige kjøretøyer, beslaglagt biler som ikke har blitt hevdet og overflødig inventar biler fra forhandlere. Når du delta på en auksjon du ikke bare budgivning mot enkeltpersoner, men også mot mindre brukt bilforretninger som ønsker å fullføre en bestemt rekkefølge eller for å legge til sin egen beholdning. Du er ikke nødvendig å kjøpe noe på en auksjon - bare registrere og du kan se på eller delta i budgivningen. Du bør imidlertid ha all finansiering din ordnet før du deltar, siden du vil bli pålagt å i det minste gjøre en ned betaling hvis du plasserer en vinnende bud.
Bilder Online Brokers

Flertallet av engros auto meglere som selger til allmennheten er online, ifølge Autos.com og WholesaleCars.com. Som en online megler, er de i stand til å kutte sine kostnader og selge flere biler enn en tradisjonell murstein og mørtel forhandler. Hvis du vet spesifikt hva slags bil du er ute etter, er dette et godt alternativ. Online engros forhandlere selger både nye og brukte biler og ofte selger for Kelly Blue Book pris, basert på alder på bilen, de alternativene som bilen har og kjørelengde og eventuelle skader på bilen.

Får en forhandler License
p Det er noen stater som ikke tillater enkeltpersoner å kjøpe biler direkte fra engros bil meglere. I dette tilfellet kan det være verdt din tid å få en bilforhandler lisens, ifølge Cars.com. Hvis du forventer at du skal kjøpe et antall biler, er dette en god rute, selv om det kan medføre noen up-front utgifter som du ikke ville ha hvis du skulle kjøpe direkte fra en online bil megler.


kjøpe utenlandske biler

Ett av alternativene er tilgjengelige fra engros bil meglere er muligheten til å kjøpe en bil i utlandet og få den sendt til USA for et gebyr. Ifølge Autos.com, er dette en utmerket måte å spare penger hvis du har planer om å kjøpe en luksuriøs bil som er vanskelig å finne i USA. Selv om porto kan være heftig, kan det du sparer i tariff avgifter rettferdiggjøre å bruke penger på å kjøpe en bil på denne måten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78298.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner