Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan finne en bil på en Auto Auction i Nebraska

Finne en rimelig bil i delstaten Nebraska kan gjøres enklere ved å besøke en auksjon. I Nebraska, så vel som i andre stater, er bil auksjoner holdt på en jevnlig basis. Vanligvis biler solgt på auksjon er en kombinasjon av biler beslaglagt av myndighetene og de overtatte av långivere etter føreren misligholder lånet. Avansert informasjon gis til registrerte deltakerne om auksjon biler som merke, modell, trim nivå, år og kjørelengde. Instruksjoner
en

Bestem dine innkjøp budsjett. Legg opp alle kontanter som vil være tilgjengelig før eller samme dag som auksjonen. Trekk fra 10 prosent fra høyeste rimelig pris for å dekke salær. En salær er en type tjeneste avgift for å dekke auksjonen kostnad. Ta ut pengene i kontanter eller bankremisse fra bankkontoen din før du deltar på auksjonen.
2

Kjøp en kopi av NADA Guide eller Kelley Blue Book. Bruk disse referanse guider for å finne den sanne markedsverdien av bilene på auksjonen. I tillegg få en kopi av giverens Black Book. Disse kan kjøpes fra online auksjonssider som eBay.
3

Finn en Nebraska bil auksjon. Gå til Lincoln Auto Auction nettside og Nebraska Auto Auction nettside for å registrere og finne auksjon datoer og klokkeslett. Les ansvarsfraskrivelsene nøye for vilkår og betingelser.
4

Kjør et kjøretøy historie rapport om den bilen du ønsker å kjøpe før du forplikter deg til å kjøpe den. I delstaten Nebraska, som i andre stater, vil de fleste auksjoner tillate deg å kjøpe et kjøretøy historie rapporten som en beredskap for salg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78345.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner