Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan få Listene over Repossed Recreational Vehicles

Overtatte biler er biler som bankene tar bort fra eieren på grunn av manglende betaling eller sen betaling . Bankene leie en tredjepart for å finne bilen og ta bilen fra eieren . Hvis eieren ikke kan betale det skyldige beløpet på bilen innen fristen gitt av banken, vil banken selge bilen . Når bilen er videresolgt , har den opprinnelige eieren ikke lenger noen rettigheter til kjøretøyet. Du kan få en liste over overtatte biler ved å kontakte en finansinstitusjon , din tilstand nettside eller en forhandler auksjon. Instruksjoner
en

Ring eller besøk en lokal finansinstitusjon . Be om å få snakke med banksjefen . Be om en liste over de overtatte biler tilgjengelig .
2

Besøk din State Department of Motor Vehicles. Be om en oversikt over gjeldende overtatte biler.
3

delta en forhandler auksjon. Du må ha en forhandler lisens til å besøke en forhandler auksjon eller du kan følge noen med en forhandler lisens.
4

Besøk en auksjon nettsted hvor du ikke krever en forhandler lisens. Et eksempel på en auksjon nettstedet er Velg biler og Overtatte Car sexy . Klikk "Start søk " og velg det landet der du ønsker å søke etter en repossessed kjøretøy. Resultatene viser deg en liste over overtatte biler som passer dine kriterier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78348.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner