Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan vet jeg hvor mye bilforhandlere betalt for Auction Cars

Auksjon kjøretøy prisene bestemmes av den generelle tilstanden og populariteten av kjøretøyet, samt omdømmet til produsenten. Mange bilforhandlere ankomme tidlig for å inspisere og vurdere varene de er interessert i å kjøpe, noe som hjelper dem forhåndsbestemme prisen de vil betale. Auksjon prisene blir deretter rapportert til clearinghouses hvor de er gjennomsnitt og publisert, spesifikke for rapportering plassering. Instruksjoner
en

Test kjøre bilen. Legg merke til hvor jevnt motoren går og girkasse skift. Sjekk at bremser og alt tilbehør. Gå rundt bilen og se på maling for rariteter der en mulig hellakkering har oppstått. Se på dekkene for ensartethet og selv trå slitasje.
2

Løft panseret, og lytte etter unormale lyder. Noe annet enn en jevn hum skal betraktes som unormale. Med motoren av, ta av oljepåfyllingslokket og kontroller undersiden. Se etter sot, noe som indikerer sjelden olje og filter service. Ta kjørelengde i betraktning ved tildeling av en tilstand rating til bilen.
3

Ranger kjøretøyet inn i en av tre kategorier. Kategoriene er: grovt, rene, rene ekstra. Prisen vil bli bestemt av karakterer. For eksempel kan grovt være svært lavt priset på grunn av kroppen skade, knust glass, skitne seter og tepper, motor feiltenning, slipping overføring, sliping bremser, defekt eksos, rust, eller hagl skader. Ren er gjennomsnittlig slitasje passer for kjørelengde. Ekstra ren er en svært lav kjørelengde kjøretøy som har blitt omhyggelig vedlikeholdt.
4

Tilgang Clearinghouse informasjon og finne priser. De to store clearinghouses er NADA og Kelley Blue Book. De fleste forhandlere abonnere på publikasjonene for praktisk referanse ved kontroll merchandise. Det er gratis rapporter online fra begge disse selskapene. Når du besøker disse nettstedene velg "Handel med og brukt bil verdier." Skriv inn et postnummer. Skriv inn informasjon om bilen, stil, trim nivå, og sjekk alle alternativene. Være grundig og bestemt til å få et nøyaktig resultat. Resultatsiden vil vise verdier for alle kategoriene ovenfor, pluss gjennomsnittlig utsalgspris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78329.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner