Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan finne Lokale Bank Repo Biler

Lokale banker selge overtatte biler både direkte til interesserte kjøpere, og på auksjon. Vanligvis er disse auksjonene oppført i lokale aviser og fagblader. Du kan også kontakte bankene direkte om hvorvidt de holder slike auksjoner. I noen tilfeller, bankene selger overtatte biler direkte til brukt-bil selskaper, så det kan være lurt å kontakte lokale varer i ditt område om noen avtaler. Instruksjoner
en

anmeldelse lokale publikasjoner for annonser for overtatte bil auksjoner og salg. Auksjonene vil vanligvis bli annonsert et par uker før salg.
2

Sammenlign priser fastsatt på auksjon for biler til sine Kelley Blue Book verdi. Kelley Blue Book er den mest aksepterte guide for prising brukte biler. Hvis en repossessed bil er å selge på auksjon for mindre enn dens Blue Book verdi, kan du være i stand til å selge den til en brukt-bil forhandler med fortjeneste.
3

Kontakt lokale banker og kreditt fagforeninger og spørre om de har noen overtatte biler for salg. De kan også være villig til å forlenge en auto lån for å dekke salg til en pris rabatt.
4

Sørg for at du er i stand til å inspisere bilen før du kjøper den eller bud på den. Personer som vet at deres bil kan være repossessed sjelden ta vare på sine biler også. Be banken om noen vedlikehold er utført siden repossession. Du vil ikke ha regress dersom bilen ikke fungerer skikkelig etter at du kjøper det. Hvis du mangler mekanisk kompetanse, ansette en mekaniker til å komme med deg for å undersøke bilen før du fullfører kjøpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78304.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner