Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan finne Politiet Auto auksjoner

Politiet over hele USA holde auksjoner for å selge ut biler som de ikke trenger. Noen av disse er lokale politiet avdelinger, mens andre er føderale politiet. Disse auksjonene er satt opp over hele USA for enkel inspeksjon og transport, men de fleste er gjennomført på nettet. Hvert trinn nedenfor er en annen auksjon nettsted som selger politi og offentlige kjøretøy. Retninger for å navigere hvert område er inkludert i skrittet. Instruksjoner
en

Gå til http://www.propertyroom.com/Default.aspx og sveve over koblingen merket "Automotive." Når mer vises, klikk på "Biler". Du kan nå filtrere etter bestemte steder, eller la den stå på alle steder. Kjøretøy som skal vises, og du kan by på nettet etter registrering.
2

For føderalt byrå auksjoner besøke http://www.manheimgovservices.com/presales/control/magsSaleList. På venstre side vil du se auksjonen steder og i midten vil du se inventar. Stedene som i dag har inventar vil ha hyperlenker til inventarliste. Klikk på linkene for å se de tilgjengelige biler.
3

Du bør også besøke http://www.bid4assets.com/channel/index.cfm?fuseaction=channel&channel=11 . De gjennomfører auksjoner for noen lokale og føderale politiet. På første side, skanne ned til venstre og klikk på lenken merket "biler og kjøretøy." Dette bringer deg til en side der du ser alle kategorier av kjøretøy som er oppført. De med inventar vil være hyperlenker. Klikk på enten "personbiler" eller "kommersielle kjøretøy," avhengig av hva du leter etter. Du kan by etter registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78305.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner