Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan gi bud på et kjøretøy Auction

Hvis du aldri har deltatt på en auto auksjon før, bør du gjøre deg kjent med prosessen for å gjøre prosessen gå greit. Kjøretøy auksjoner er offentlige og private arrangementer der deltakerne konkurrerer om å få den beste prisen på biler. Du trenger å vite anbudsprosessen på kjøretøy auksjoner slik at du er forberedt på å betale for bilen på auksjonens slutt. Instruksjoner
en

Register på auksjonshuset hvor kjøretøyet auksjonen blir holdt. Registraren vil kreve at du oppgir ditt navn og kontaktinformasjon. Til gjengjeld får du en budgivning nummeret som skal brukes for auksjonene. Du får også en auksjon katalog med spesifikasjoner av hvert kjøretøy som er tilgjengelig for budgivning.
2

Inspiser biler tilgjengelig på auksjon. Før budgivning, bør du ha en idé om kjøretøyer i mye og vet hvilke biler du har tenkt å by på. Se i interiør og under panseret for eventuelle problemer. Inspisere utvendig for feil. Husk at du ikke vil være i stand til å prøvekjøre noen av auksjonen kjøretøyer.
3

Bestem området du ønsker å bruke på auksjon biler. Det er ikke en dårlig idé å ta med en kopi av Kelley Blue Book, en manual som gir bruktbil verdier.
4

Les vilkårene og betingelsene i auto auksjon salg kontrakt. Du kan være underlagt en tilleggsavgift som er 5 prosent til 20 prosent mer enn vinnerbudet. Også, må du kanskje betale kontant umiddelbart etter auksjonen slutter eller anses misligholdt og gjenstand for søksmål.
5

Bestem når det beste tidspunktet for å angi første budet er. Hvis ingen andre er interessert i en bil, kan du skrive inn det første budet eller vente til senere i anbudsprosessen for å gå inn i maktkampen. Du vil bruke enten håndsignaler eller årer å skrive inn bud på en bil. Den endelige budgiver med høyest pris er vinneren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78295.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner