Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan komme inn på bil auksjoner i Florida

Detaljhandel bruktbil mange vanligvis får sin beholdning fra engros auto auksjoner. Selv auto auksjoner selge biler til lave priser, er engros auksjoner ikke alltid åpen for alle. De beste tilbudene er ofte på forhandler-bare auksjoner. Du trenger en lisens utstedt av staten for å være en forhandler i Florida. Du trenger
Uavhengig Dealer License
Vis mer Instruksjoner
License
en

Søk om en lisens som selvstendig forhandler. The Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles problemer lisenser. Ifølge Florida lov, er alle som kjøper eller selger tre eller flere biler i en 12-måneders periode en bilforhandler og må ha en statlig lisens. Konsesjonssøknad avgiften er $ 300 per 2010. Programmer er tilgjengelig på regionale kontorene til statens Division of Motor Vehicles.
2

Identifiser de aktuelle auksjonen du ønsker å delta. En liste over Florida auksjoner kan bli funnet på nettsiden til National Auto Auction Association. De fleste auksjonene er åpne for alle registrerte forhandler. Men et mindretall av auksjoner "lukket", som betyr bare enkelte forhandlere kan delta. For eksempel kan en bilprodusent holde en auksjon for sine franchise-forhandlere.
3

Studer politikken til den spesifikke auksjonen du ønsker å delta. Du vil sannsynligvis nødt til å preregister. For eksempel har Sør-Florida Auto Auction en registrering pakke som er ni sider lang.
4

Snakk med en forhandler om å delta som gjest. Noen som ikke ønsker å bli forhandler kan være i stand til å delta på noen engros auksjoner uten å gå gjennom konsesjonsprosessen. Ifølge National Auto Auction Association, noen auksjoner tillater forhandlere å ta med en gjest. Vanligvis kan en forhandler bringe hans mekaniker som en gjest til å inspisere bilene. Men kan du snakke med noen forhandlere om å delta på en auksjon som sin gjest.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78326.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner