Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan måle Paint Tykkelse

Når du kjøper en brukt bil, enten på en auksjon eller fra en enkeltperson, vel vitende om maling tykkelse kan være gunstig. Hvis malingen er mer eller mindre enn 125 pm som leses av en maling tykkelse meter, så bilen kunne ha blitt forandret i det siste. Disse endringer ta en rekke former, men de mest populære er males bil eller kjøretøy skade. Selv en enkel ommaling kan ikke være noe å bekymre seg, kunne tidligere skader på kjøretøyet skape problemer for deg senere. Du trenger
Paint tykkelse meter
Vehicle
Vis flere instruksjoner
en

Les instruksjonene fra produsenten for din maling tykkelse måleren. Hver modell varierer, så det er viktig å bli kjent med apparatet.
2

undersøke bilen for forskjeller og variasjoner i farge, glans og tekstur. Test et område som synes å være forskjellig fra de omkringliggende områdene.
3

Se etter de ekstremt små dråper av maling som kjennetegner overspray. Dette vil normalt være på tilbehør, vinduer og fender brønner, og er forårsaket av maleren ikke taping bilen skikkelig før maling.
4

Undersøke områder av bilen som ofte er utsatt for skader fra ulykker , for eksempel støtfangere, fendere og sidedører. Selv små bulker ikke nødvendigvis bety at større skade har blitt gjort til kjøretøy, kan de være en indikasjon på at det har vært skader.
5

Press maling tykkelse måleren mot noen av de områdene av bil som virker mistenkelig. Måleren vil gi en lesning. Hvis det er mer eller mindre enn 125 mikrometer, kan det være lurt å stille spørsmål om hva som skjedde med bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78307.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner