Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe bilvrak fra forsikringsselskaper

Kjøpe en havarert bil fra et forsikringsselskap kan være en måte å få en god avtale på et kjøretøy. Men forsikringsselskapene selger biler som har ikke bare vært havarerte, men også helt summert. Dette skjer når kostnadene for å reparere bilen er større enn dens restverdi, som tvinger forsikringsselskapet å ta besittelse av kjøretøyet. Du må bruke den filosofien "Buyer Beware" i denne typen transaksjoner. Hvis du fortsatt er interessert i å finne et forsikringsselskap kjøretøy, er det noen ressurser du kan bruke. Instruksjoner
en

Gjennomføre et søk etter de selskapene som vert reddet kjøretøy auksjoner. Selskaper som IAA, ADESA og Berging Direct (alle tre er oppført i ressurs-delen på slutten av denne artikkelen) holde auksjoner på steder som vanligvis er i nærheten av store byer.
2

gjennomgang beskrivelsene av de biler tilgjengelig på auksjon. Bilen Beskrivelsen bør inneholde detaljer om tilstanden på bilen og kan også indikere årsaken til hvorfor bilen er klassifisert som berget. Dette er en viktig opplysning, som det vil gi et perspektiv kjøperen med innsikt i bilens historie.
3

Vær spesielt oppmerksom på eventuelle børsnoterte begrensninger på hvem som kan delta i auksjonen. Noen stater har lover som hindrer personer som ikke er i denne bransjen fra å kjøpe berges biler på auksjon. Dette problemet hadde ført til debatt, som noen av disse statene har nylig vurdert lovgivning for å åpne opp auksjoner til medlemmer av offentligheten.
4

Sjekk om auksjonen vil bli gjennomført på nettet. Nettauksjoner kan gi en utmerket mulighet til å delta i en auksjon selv om du befinner deg et betydelig stykke unna. Noen auksjonarius kan kreve et gebyr for tilgang til elektroniske auksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78303.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner