Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Car Auction Vilkår

Bilforhandlere og grossister delta auksjoner for å kjøpe brukte biler til en sterkt redusert pris, slik at de deretter kan videreselges for en bedre fortjeneste. Med mindre du er en gammel pro på kjøp og salg av biler på auksjon, så det kan være litt forvirrende når du begynner å høre lingo som omgir dem. Kjenne de mest brukte begrepene kan gi deg en etappe opp når budgivning starter på den bilen du ønsker. Absolutte Auksjon

Mange bil auksjoner er det som er kjent som et absolutt auksjon. Ifølge National Auto Auction Association nettsted, er en absolutt auksjon en hendelse der hver bil på auksjon blokken selges til høystbydende. Selgere sette en pris som er det minste beløpet de er villige til å la bilen gå for, kalles en absolutt lav, og budene begynner. Høystbydende får bilen og fullfører transaksjonen etter budgivning.
Bill of Sale

Selv om bilene kan gå billig på auksjon, de er fortsatt gjenstand for skatt, inkludert merverdiavgift. For å beregne merverdiavgift og andre avgifter, må det være et dokument som viser navnet på selgeren, den vinnende budgiver og den endelige salgsprisen. Dette dokumentet er gitt av selger ved avslutningen av transaksjonen og er kjent som regningen for salg.

Merkede biler

merkede biler er kjøretøy som går på auksjon blokken som har en bestemt tilstand som selgeren trenger å vite om når du bestemmer hvor mye du skal betale for det. Vanlige "merkevarer" inkluderer vann-skadet, hagl-skadet, berging bil, stjålne kjøretøy, sitroner og så videre.
Hammer Pris

Når auksjonarius tar bud på et kjøretøy og selger til slutt den til høystbydende, han smeller en hammer ned for å markere slutten på budgivning. Dette lar de tilstedeværende vet at den siste budgiver har vunnet auksjonen. Prisen som høyeste budgiver får bilen kalles derfor hammeren pris.
Lane og Ring

kjørefelt er området hvor bilene er parkert mens venter på sin tur på auksjon blokken. Dette gir de potensielle kjøperne en sjanse til å se bilen på nært hold en siste gang før budgivning. Når bilens sving ankommer, blir den trukket inn i ringen. Ringen er der bilen er parkert under selve auksjonen. Dette er vanligvis rett foran auksjonarius.
Ingen salgs Fee
p Det er ingen garanti for at en bil vil motta et bud på en auksjon. Selskapet utfører auksjonen er fortsatt ute for å tjene penger, og vil kreve en avgift til enhver selger som bilen ikke får et bud over det absolutte bunnivået eller en bil som mottar ingen bud i det hele tatt. Denne avgiften er kjent som ingen salg gebyr.
Recon Vehicle

En recon kjøretøy på en bil auksjon er en som har blitt overhalt. Istandsetting betyr at bilen har fått mekanisk eller kosmetisk reparasjon før auksjonen for å få den klar til å selge.
Red and Yellow Light

Et rødt lys som er slått på under auksjonen viser at bilen på blokken blir solgt "as-is", mens et gult lys indikerer at det er forhold med bilen som ikke kan tas til voldgift etter salget.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78349.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner