Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan få en bil i en Barrett-Jackson Auksjon

Hvis du er en fan av klassiske eller innsamler biler, Barrett-Jackson Collector Car Auction, som arrangeres hvert år i Scottsdale, Arizona, er dette stedet for deg. Hvis du er klar til å ta det skrittet fra tilskuer til budgiver, her er hvordan du kan få en bil på Barrett-Jackson auksjon. Instruksjoner
en

Registrer deg som budgiver på Barrett-Jackson auksjon. Selv om registrering er tilgjengelig på arrangementet, er det anbefalt å forhåndsregistrere deg i posten. Du kan ringe og be om en søknad pakke eller laste ned budgiver søknadsskjema fra Barrett-Jackson nettside.
2

Remit utfylt søknadsskjema, registreringsavgift og all nødvendig tilleggsinformasjon, inkludert et bilde av deg selv. Dette gjør at Budgiver legitimasjon for å være klar på det på stedet kontoret når du ankommer på auksjonen.
3

Inspiser bilen som du skal byr på. Avgjøre ektheten og tilstanden på bilen gjennom visuell inspeksjon, kjøretøy identifikasjonsnummer og verifisere eventuelle autentiske deler.
4

bud på bilen du ønsker når det blir presentert under auksjonen. Det er best å bestemme prisen på budet på forhånd, etter å ha inspisert bilen og utførte noen annen nødvendig forskning på prising av bestemt merke og modell du byr på.
5

Vinn bilen ved å være høystbydende. Signere et skjema som bekrefter budet og gå til auksjonen kontoret for å fullføre alle nødvendige papirene. Deretter ordne betalingen på cashiering avdeling og anta besittelse av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78274.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner