Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan kjøpe beslaglagt Kjøretøy

beslaglagt biler er vanligvis solgt til en impound auksjon. I løpet av disse auksjonene, kan den kunnskapsrike kjøperen har en sjanse til å kjøpe biler til priser langt under salgsverdien. Hvem som helst kan kjøpe en beslaglagt bil, men du må forberede før du går inn i maktkampen. Instruksjoner
en

Sjekk i ditt område for hvor bil auksjoner er holdt. Politiet avdelinger og andre grener av regjeringen holder beslaglagt kjøretøy auksjoner regelmessig, så den offisielle nettsiden for byen din er en god ressurs for auksjon informasjon. Den føderale regjeringen tilbyr også biler på auksjon til www.gsaauctions.gov. Du kan også se annonse i lokalavisen for auksjon datoer og klokkeslett. Nettsteder som Gov-Auksjoner gi auksjon informasjon til medlemmene.
2

Les listen over biler som skal selges på auksjonen. Denne listen er ofte tilgjengelig om en uke før auksjonen. Note biler som interesserer deg, inkludert Vehicle Identification Number (årgang.)
3

Slå opp den endelige verdien av kjøretøyet på et nettsted som NADA, Edmunds eller Kelley Blue Book. Du kan også bruke VIN nummer for å få et kjøretøy historie rapporten på Carfax.
4

Beregn en høyeste bud. Husk at en beslaglagt kjøretøyet kan være på mindre enn ideell tilstand, så ikke tenkt å betale noe i nærheten av maksimal utsalgspris.
5

delta i auksjonen. Noen auksjoner krever en innrømmelse avgift for å delta impound mye, mens andre er gratis. I noen tilfeller kan du bruke din auksjon påmeldingsavgift mot prisen på en bil du kjøper.
6

bud på bilen som interesserer deg. "Husk det vil alltid være en annen bil så hold deg til budsjettet og øvre grensene for din budgivning range", sier Cars Direct. Det er ingen garantier på auksjon biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78337.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner