Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Slik kjører du en bil Lot

Kjøre en bil mye krever forretningssans, oppmerksomhet på detaljer og, fremfor alt annet, sterke folk ferdigheter og beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Sørg for at bilen mye er i en høy trafikk område med god tilgang. Når du har oppfylt alle juridiske krav - lisenser, kausjonist obligasjoner, etc. - angitt av statens motorkjøretøy avdeling og din kommune, og finansieringen er sikret, vil du være klar til å starte arbeidet. Du trenger
lisenser
kausjonist obligasjon
Varelager
En kompetent stab
Vis flere instruksjoner
en din beholdning er ryggraden i virksomheten din.

Bygg deg kjøretøy inventar med biler som vil selge i ditt område. Det er tre måter å få biler: Auksjoner, innbytte og fra andre forhandlere. Justere selv med en auto megler som kan kjøpe biler for deg på auksjon som er i høy etterspørsel eller som er jevn selgere. Gjør avtaler med nye bilforretninger å kjøpe trade-ins og arbeidet med banker og kreditt fagforeninger til å selge sine overtatte biler.
To ansette de beste, mest kompetente ansatte du kan finne.

Utleie kompetent personale. Avhengig av størrelsen på bilen mye, vil du trenge minst én selger, en sekretær /regnskapsfører som kan doble som finans og forsikring person, og enten et konsulentselskap eller ansatte mekaniker til å sjekke alle innkommende biler og feilsøke og reparere inventar. I tillegg vil du trenger noen til å ta seg av mye og bilene.
3 Ærlighet vil tjene din lojalitet og tillit.

Insister på ærlighet blant de ansatte. Hvis du planlegger å kjøre en bil mye i lengre tid, vil du utvikle et rykte for ærlighet og integritet. Ja, er du selger brukte biler "som den er". Men ikke behandle kunder som suckers. Vær ærlig og grei med dem og unngå å sette sitroner på mye. Få de beste bilene du kan for pengene og sørge for at de er sunne og pålitelig.
4

Sett fortjenestemargin. Spor investeringen du har det hvert kjøretøy, inkludert alt etter kjøpet vedlikehold, gass og deler. For eksempel, har du en bil som koster deg $ 8000 pluss en ekstra $ 300 for mekanisk vedlikehold, detaljering og pinstriping og $ 250 til megleren. Du vil ha bilen mye å rydde $ 1000 fortjeneste per kjøretøy og en 5 prosent provisjon for selgeren. Dermed har du $ 8550 i bilen, pluss en $ 1000 fortjenestemargin og salg fem prosent salg kommisjon. Hvis du prise bilen på $ 11500 med forventning om å selge den for $ 10 500, vil selger tjene $ 525 og forhandleren vil senke $ 9975. Husk du har en sekretær og en mekaniker til å betale, også, pluss mye generelle overhead.
5 Avtal å arbeide med en bank eller finansieringsselskap.

Du vil sannsynligvis behovet for å gjøre avtaler med en bank eller finansieringsselskap til å håndtere lån på bilene du selger. Vær forsiktig for å unngå fly-by-night operasjoner med høye renter. Igjen, vil rettferdighet og ærlighet tjener du respekt og lojalitet.
6

Annonser og markedsføre bilen mye. Hvis det er en militærbase i nærheten, annonsere i basen avis som tilbyr avtaler for tjenestemenn og kvinner. Ta ut annonser i high school årbøker og aviser lovende studenter rettferdig og ærlige avtaler. Hvis du har råd til det, kjøper radio annonser eller pakketilbud på kabel-tv som ofte roter gjennom ulike kanaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78336.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner