Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Automobile Auksjonsregler

Automobile auksjoner er arenaer der selgere kan avlaste en gammel bil og hvor skarpsindig kjøpere kan ulempe en stor avtale på brukte biler. Det finnes imidlertid en rekke regler som regulerer både kjøp og salg av biler på auksjon. Mens spesifikke regelverket varierer mellom auksjoner, er det en rekke regler som er felles for de fleste arrangementer. Har et bud-kort

Kun budgivere som har en fått et bud kort - vanligvis en stor åre som, når den holdes opp, er synlig til auksjonarius - får lov til å by på auto auksjoner. Dette gjør at selskapet kjører auksjon for å begrense kjøp til godkjente kjøpere, som vil være nødvendig å presentere en legitimasjon som beviser at de er minst 18, og muligens til å forlate et depositum.
Betaler for det du Kjøp
p Hvis du legger inn bud på en bil, og du vinne den, må du kjøpe den. Hvor mye av den totale prisen en kjøper må betale og den form for betaling varierer mellom auksjonshus. I noen, som for eksempel Lake Placid Festival of Cars auksjonen, kan en kjøper bli pålagt å betale hele beløpet i kontanter kort tid etter kjøpet, en annen, for eksempel godt kjøp Auto Auction, vil akseptere en forskuddsbetaling betalt ved personlig sjekk <. br>
Biler Selges som de er

auksjonshus, som American Auto Auction, sjelden gi garantier eller annen form for garanti på bilene de selger, i stedet foretrakk å selge biler "som den er". Dette betyr at dersom en kjøpt bilen ikke gjør det ut av parkeringsplassen, kan det ikke bli refundert eller byttet. Men mange auksjoner tillate kjøpere å inspisere bilene før du kjøper dem.
Registrer deg som forhandler

En forhandler som ønsker å kjøpe en bil må registrere seg som forhandler før budgivning. Uansett biler giveren kjøper er da oppført i en database som er tilgjengelig for bedrifter, for eksempel CarFax.com, som tilbyr kjøretøy historie rapporter. Den som ender opp med å kjøpe bilen fra forhandler er da bedre i stand til å spore bilens tidligere eiere.
Auksjonarius Regler

enige om å delta i auksjonen, en kjøper aksepterer å følge auksjonarius regler. I en auksjon slik som drives av Metro Auto Auction, har auksjonarius endelig si på alle tvister som oppstår i løpet av auksjonen. Dette kan omfatte uenighet hørt feil eller nær samtidige bud. Hvis en kjøper bud og auksjonarius ikke høre dem, har kjøperen ingen sjanse til å anke.
Skatter og avgifter

De fleste biler solgt på auksjon selges uten lisens plate. Den nye kjøperen er pålagt å betale alle avgifter, registrering avgifter og overføring avgifter som kommer med bil. Den nye kjøperen må i de fleste tilfeller kjøpe forsikring for bilen.
Ingen kameraer

fleste auksjonene forbyr bruk eller kameraer eller opptaksutstyr i lokalene.

Hus hulrom på Bud

fleste auksjonshus forbeholder seg retten til å bestemme, uansett årsak, for ikke å akseptere budet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78319.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner