Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan finne bruktbil auksjoner

Brukte bil auksjoner er et flott sted å finne gode tilbud på brukte biler. Enten du er ute etter å selge en bil eller er på jakt etter en stor avtale for deg selv, er en brukt bil auksjon stedet å lete først. Det er mange bruktbil auksjoner over hele landet, det er til og med sannsynlig å være en i ditt område. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale bruktbil forhandler og be om å få snakke med den personen som har ansvar for innkjøp. De vil vite hvor de lokale bruktbil auksjoner er, spesielt hvis de kjører en engros eller rabatt mye. Du må kanskje være en forhandler eller medlem av gruppen hosting auksjonen, så finn ut denne informasjonen også.
2

Søk i en automotive fagblad eller nyhetsbrev. Brukte bil auksjoner er annonsert på forhånd og blir ofte holdt på regelmessig basis, liker den tredje torsdagen i hver måned på samme auksjon mye. De har også annonsere i fagtidsskrifter og industri nyhetsbrev.
3

Få en forhandler lisens gjennom utenriksminister hvis du planlegger å kjøpe for videresalg. Dette vil gi deg medlemsfordeler med lokale bruktbil auksjoner og mulige rabatter på auksjon gebyrer og depositum. Du kan også ha rett til frakt rabatter, pluss det vil være enklere med økonomi når skatt tid kommer rundt, og det er på tide å forklare din inntekt.
4

Sjekk klassifisert delen. Det er en del av de fleste klassifiserte merket "Juridiske merknader" det er her hjemme Foreclosures, lagring auksjoner, bil auksjoner, eiendom salg, domstol informasjon og andre ting er listet opp. Hvis du ser nøye, kan du finne utrolig uoppdaget sted for gode tilbud på brukte biler.
5

Delta på en auksjon, som New Jersey State Car Auction, for å finne gode tilbud. Du kan også plassere reserverte bud på nettet for å øke din budgivning makt på auksjonen. En annen auksjon mye er Auksjon Direct USA som stadier bil auksjoner i tre store områder av landet (NY, NC, FL /GA), og tilbyr gode tilbud til bilforhandlere og selgere.
Bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78276.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner