Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Slik kjøper du en god brukt bil på en auksjon

Mange av oss vil gjerne ha muligheten til å kjøpe en stor rimeligere kjøretøy. Vi ønsker at kjøretøyet skal være attraktive i utseende, pålitelig og langvarig. Imidlertid er spørsmålet vi ofte hvordan å kjøpe et slikt kjøretøy og ikke ende opp med å gjøre en stor feil som kunne meget lett koste oss tusenvis av tapte dollar. En potensiell svar: bil auksjoner. Mange flotte brukte kjøretøy med lav kjørelengde kan kjøpes fra auksjoner og til billige bilprisene. Disse kan være bank og kreditt union repossessions, offentlig etat kjøretøy, forhandler trade-ins og beslaglagt politiets kjøretøyer. Prisene kan være svært attraktivt for bargain hunters og kan muligens være de beste tilbudene uansett hvor bilene selges. Du trenger
Bil verdi hefter
penn eller blyant
sertifisert sjekk
Vis flere instruksjoner
en

Locate auto auksjoner. Lokalavisen er en kilde. Imidlertid er disse auksjon kunngjøringer vanligvis bare utgitt hver to eller tre måneder, og noen ganger de ikke er publisert i det hele tatt. Den eneste andre kilden er Internett. Du kan finne mange nettsteder som lover å være gode ressurser for auto auksjonen steder og kunngjøringer, men mange av dem er svindel, og vil bare rane deg av dine hardt opptjente penger. Den enkleste og beste måten å få tilgang til hundrevis av offentlige auto auksjonen oppføringer i ditt område er å bli en betalt medlem av en bil auksjon notering nettstedet. Med det sagt, vil du fortsatt ønsker å være sikker på at du registrerer deg med en som er legitim og verdt investeringen. De tre anbefalte auto auksjonssider er Gov-Auctions.org, CarAuctionInc.com, SeizeCars.com. For en lav engangsavgift, kan du få en jevnlig oppdatert liste over auksjon kunngjøringer i alle 50 delstater.
2

Forskning verdien av kjøretøyet som du ønsker å kjøpe. Du bør ikke gå før du har bevæpnet deg med informasjon om trade-in verdier av bilene som interesserer deg. Det er mange gode kilder som vil gi deg denne informasjonen, for eksempel "Gamle biler Price Guide", Kelley Blue Book, Edmunds.com, eller NADA (National Automobile Dealers Association). Du kan bruke en av disse referansene, men det kan være best hvis du brukte dem alle. Du vil ha større suksess med auto kjøpet hvis du vet trade-i prisene. Hvis budgivning blir for høyt på et bestemt kjøretøy, vil du vite umiddelbart, og kan da gå bort og vente på neste bil som skal auksjoneres. Dette er hvordan du får bilen på veien nedenfor engros priser.
3

delta på auksjonen. På dagen av auksjonen, vil du være helt sikker på at du kommer tidlig. Som auksjonen skrider frem, vil flere kjøpere dukke opp. Ved å delta på tidlig, vil du stå en god sjanse til å slå ut de sene comers ved å få til noen av de bedre avtaler tidlig. En annen anbefaling er å ta noen med deg som besitter en kompetanse i kjøretøy mekanikk. Være klar over hvem som selger bilen interesser deg. Mange av dem er brukt bilforhandlere som kjøper og selger biler hver dag, og er i profit-making business. Være helt sikker på at du vet på forhånd hva du er i ferd med å kjøpe. Det er absolutt viktig at du bruker god tid på å sjekke ut bilen, og at du lar auksjonen som en fornøyd kunde.
4

Se over beholdningen. Grundig se over beholdningen. Auto auksjoner vil ha dusinvis av biler å velge mellom, og det er en god idé å sjekke ut hva som er tilgjengelig for salg. Du trenger ikke bare ønsker å se på hver av dine valg fra utsiden. I stedet må du undersøke så mye av bilen som mulig, inkludert interiøret, bagasjerommet og under panseret. Du vil også trenge å starte motoren og gjøre en grundig sjekk av hvor godt det fungerer. Hver del av kjøretøyet som er etterprøvbare bør sjekkes.
5

Se etter en produsent garanti. Auksjon biler er vanligvis selges i "som den er"-tilstand, men produsentens garanti kan være med noen biler. Dette er vanligvis gjelder for de nyeste modell biler som er opp for auksjon. Men du bør likevel gjøre en grundig sjekk av bilen om det er under produsentens garanti eller ikke. Bilforhandlere som ønsker å kjøpe auksjon biler ofte følger denne praksisen, og det er nødvendig at du gjør det samme. Ideen er å unngå de dårlige biler som er bundet til å forårsake mange store hodepine senere.
6

Sjekk utsiden. Undersøke bilen for tegn på masse karosseri. Sjekk dørene, panseret og bagasjerommet. Sjekk kroppen av bilen for rust, maling bobler, mix-matchet maling overflater, og overskuddet av maling på støtfangere, lys og vinduer. Se om det er sveising merker i dørkarmer og bagasjerommet. Sjekk også motorrommet for nye bolter eller bolter som ikke passer i fargen. Og sjekk lysene og slå signaler. Se etter dører som ikke lukker riktig. Se etter sander merkene i finish som ikke ble glattet ut før malingen ble brukt, eller på kromlister. Se etter skader på glasset, og i frontruten. Skader på frontruter kan utgjøre et problem for bestått kjøretøy inspeksjoner, og kan også være umulig å erstatte.
7

Sjekk interiøret. Mange ganger indre er erstattet med materiale som ikke er original. Se alltid på headliner i bilen så mange ganger folk aldri ser fram til når de har kjøpt bilen for å finne ut headliner er enten borte, revet eller skitne. Sjekk under setene, gulvmatter og tepper for å se etter fuktighet.
8

Start motoren og høre etter eventuelle uvanlige lyder eller banke lyder. Pass på at eksosen er ren. Mash foten på bremsen flere ganger for å sjekke bremselys. Sette bilen i stasjonen og reversere flere ganger for å sjekke om bilen beveger seg forover og bakover. Sørg for at bilen ikke utfall mot alle eller lage en clunking lyd når du flytter inn i et annet gear. Lytt etter hvordan motoren høres ut. Rev motoren like over en inaktiv til å lytte for å bære støy. Hvis motoren har en dyp rangle, er dette en indikasjon på at det kan trenge noen større motor arbeid. Sjekk air condition. Sjekk også varmesystemet og all makt alternativer som for eksempel styring, vinduer og seter.
9

Trekk ut peilepinnen. Hvis hvite bobler, vil dette indikere at vann er tilstede i oljebrønnen. Føler for kornete fragmenter i oljerester. Sjekk også om oljen er tykk til poenget med deigaktig, eller hvis det er ekstremt skittent. I så fall må du passere på denne bilen.
10

Sjekk overføringen på samme måte. Sjekk overføring væske. Hvis fargen på væsken er mørk brun eller har en harsk lukt, kan dette skape en alvorlig overføring problem i fremtiden. Husk at fargen på væsken bør være lys rosa. Kontroller om det lekker flekker og flekker under bilen. Sjekk eksosrøret for gummy sot.
11

Place budet. Når bilen kommer på blokken auksjonarius vil be om en åpning bud. Ikke vær den første budgiveren. La det for noen som har erfaring. Tillate at personen å by først, slik at du kan se om bilen vil være i den prisklassen som du vil bruke på det. Angi et høyt tall at du er villig til å betale for bilen, og se hvor budgivning går. Når budgivningen begynner å avta, vil auksjonarius kalle for en endelig bud. Hvis bilen er fortsatt i din prisklasse som du ønsker å bruke, presentere det endelige budet. Hvis ingen andre budgivere kommer frem, vil du være den vinnende bud. Når du har tatt besittelse av bilen din, få den sjekket av en sertifisert mekaniker for sin nåværende tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78280.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner