Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan få en tittel for en Forlatt kjøretøy

Komme i tittelen til en forlatt bil, kan lastebil eller andre kjøretøy være vanskelig. Bare det å finne en junked kjøretøy ingen synes å ønske betyr ikke at du lovlig kan kreve det som din egen. Avhengig av staten, det er skritt å ta for å få juridisk tittel til en uønsket kjøretøy. Følgende trinn og tips vil hjelpe deg å navigere de riktige kanalene for å unngå å bli saksøkt eller tiltalt. Du trenger
Riktig DMV danner
Vis flere instruksjoner
en

Få bilens status. Avhengig av staten, er forlatte biler vanligvis oppført som junked eller berget. En junked bil er en som har blitt beslaglagt, og er ikke lenger i stand. Dette er biler som forsikringsselskapene ikke vil betale for å reparere fordi skaden er mer enn sin verdi. Dette er tradisjonelt kjent som en "utgjorde" bil. Berget og junked biler er ofte lagret på junk meter og bilforhandlere og anses ubrukelige av politiet eller et forsikringsselskap. Ta kontakt med Department of Motor Vehicles (DMV) for å finne bilens status.
2

Finn eieren. Gi din DMV med Vehicle Identification Number (VIN) hvis du har det. Dette vil avsløre bilens rettmessige eier. Vanligvis for deg å få juridiske rettigheter til det, vil du sannsynligvis bli pålagt å kjøpe bilen fra eieren av posten. Prøv å kontakte denne personen og be dem om å signere tittelen over til deg hvis de har det. Hvis de ikke kan produsere en tittel og er enige om å gi deg bilen, kjøpe det for et nominelt beløp (si, $ 1) og skrive opp en offisiell bill of sale. Du vil da kunne få en ny tittel i ditt navn lovlig. Hvis eieren ikke vil gi deg bilen, gjøre dem en lav ball offer.If bil er funnet på eiendommen din, og du kan ikke finne den juridiske eieren, kan du, avhengig av statlige lover, fortsatt ha rett til det . Dette avhenger vanligvis på den gjeldende verdien av bilen (vanligvis $ 4000 eller mindre). For å få bilen på denne måten, ta kontakt med DMV og fullføre en Lien Sale skjema. Den siste eieren av posten og eventuelle andre interesserte parter, for eksempel en bank vil bli varslet bilen vil bli solgt på offentlig auksjon. Hvis eieren ønsker, kan han eller hun bare registrere bilen over til deg ved mottak av varsel. Hvis ingen dukker opp for å kjøpe bilen, vil du sannsynligvis bli gitt rettigheter til det. Hvis andre budgivere kommer og bud, må du by mot dem og vinne auksjonen for å hente bilen.
3

Tittel bilen. Fullføre en sertifisering av Lien Sale skjema. Noen stater har forskjellige navn på dette dokumentet. Imidlertid er denne formen rett og slett et dokument navngi deg som kjøper og selger av den forlatte bilen du har fått gjennom lovlige kanaler. Du må også fullføre en overføring av eierskap Form, akkurat som du ville gjort hvis du skulle kjøpe eller selge i en tradisjonell transaksjon. Dette vil koste deg alt fra $ 50 til $ 100, avhengig av staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78287.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner