Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Hvordan GSA Fleet Vehicle auksjoner

Lagre 20 til 40% avslag pre-eide kjøretøy ved å kjøpe dem fra GSA Fleet Vehicle auksjoner som skjer året rundt, og best av alle kjøretøyer har garantert vedlikehold og bare en annen eier. Instruksjoner
en

For å være kvalifisert til å kjøpe en GSA flåte kjøretøy du må være en lisensiert sjåfør, og minst 18 år gammel. Men hvis du er en GSA ansatte og medlemmer av den nærmeste husholdninger forbudt å kjøpe på en GSA Fleet salg.
2

å registrere deg for auksjon alt du trenger å gjøre er å gå på dagen inspeksjoner (når du kan sjekke for å se om alt fungerer) eller dagen av kjøretøyet auksjon og registrere seg for en budgiver nummer. Registrering er gratis.
3

GSA Fleet vil selge rundt 35.000 biler i 2010. De fleste biler vil bli auksjonert bort mellom april-september, men auksjoner vil fortsette ut året.
4

Auksjonene vil akseptere kontanter, kredittkort, kasserer sjekker, Credit Union kasserer sjekker, reisesjekker, post eller kommersielle penger bestillinger, og riktig godkjent føderale, statlige eller lokale myndigheter sjekker. Personlige og forretningsmessige sjekker kan aksepteres, men bare med en bankgaranti bare sørg for å sørge for at det vil bli akseptert.
5

å finne ut når et kjøretøy auksjoner vil være nær deg gå til http://autoauctions.gsa.gov /autoauctions /home.seam og klikk på kalenderen øverst på siden. Du kan også søke etter et bestemt kjøretøy gjennom finne bilen øverst ved siden av kalenderen kategorien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78300.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner