Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Bil auksjoner >> Content

Offentlig Auksjonsinformasjon

En offentlig auksjon er et sted hvor budgivere går til å kjøpe eller selge eiendom. Et individ som har misligholdt en eiendom lån kan også by på varene hennes, men vinneren er høystbydende. Offentlige auksjoner også tilbys online. Typer offentlige auksjoner
p Det er alle typer varer som selges på en offentlig auksjon. Disse inkluderer biler, båter, hus, klær, smykker, kontor utstyr og apparater, TV og andre varer.
Betydning

En offentlig auksjon typisk auksjoner av varer og handelsvarer som er i overskudd, inkludert elementer som har blitt beslaglagt av myndighetene eller overtatt av kreditorer.
Warning
p Med offentlige auksjoner, bør tilbyder bli advart om at noen eiendom auksjoneres ut som den er. For eksempel lar General Tjenesten Administration en budgiver å inspisere biler før budgivning, men bilen kan kjøres, mens andre auksjoner har en prøvetur tidsperioden før auksjonen starter.
Benefit

auksjonarius annonserer alle detaljer som er kjent om kjøretøyet før budgivning starter, enten detaljer om varene er bra eller dårlig.
Time Frame

Når budgivning, er det en tidsramme der budgiver må kreve varene han by på. Interstateautoauction.com krever et depositum på elementer dagen budet ble plassert, og balansen skal betales i sin helhet ved 17:00 neste dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-auctions/78314.html

Previous:
Next:

Bil auksjoner