Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Definisjon av en magnetventil Switch

Mange elektroniske motorer og enheter gjøre bruk av en solenoidbryter. En magnetventil bryteren brukes på steder der en ekstern bryter er nødvendig for å slå på en strømkilde med litt innledende makt, eller for å flytte en liten mekanisme inni en enhet uten å bruke mye strøm. Definisjon

Merriam-Webster Dictionary definerer en solenoidbryter som "en bryter som drives av en magnetventil." En solenoid er definert som "en kveil av tråd som regel en sylinder, som, når den bærer en strøm, fungerer som en magnet, slik at en bevegelig kjerne trekkes inn i spolen når en strøm flyter, og som er benyttet spesielt som en bryter eller en kontroll for en mekanisk enhet (som en ventil). "
Slik fungerer

Når en liten mengde strøm er satt i en magnetventil, genererer platen et magnetfelt, og trekker et solid metall kjernen fra sin hvilestilling til den motsatte overflaten av releet sylinder. Når kjernen berører, flyter strøm gjennom spolen og krefter på enheten eller mekanismen det er knyttet til. Dette gjør at en mekanisme som krever en stor mengde strøm som skal slås på med en liten spenning, fungerer som en automatisk bryter.
Automotive Starter Solenoid

Den mest vanlige anvendelsen av en solenoidbryter er i biler. Solenoiden bryteren koples på starteren som en del av kjøretøyets tenningssystem. Når tenningen slås å starte, flyter strøm til solenoiden. Spolen slår seg på å koble strømmen fra batteriet til startmotoren for å starte motoren.
Prosjekter

Magneter brytere brukes i et bredt spekter av prosjekter der motorene må være slått på med en ekstern bryter eller som en sekundær enhet. Et eksempel er i elektroniske paintball markører. Når det trekkes i avtrekkeren, beveges solenoiden den indre kjerne, og samtidig beveger en avfyringsmekanismen. Flipperspill bruke en solenoidbryter lignende for å løse ballen i begynnelsen av spillet. Magneter brytere er også brukt til å fjernstyre sporvekslere, eller spor switchers, i modell jernbaner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63355.html

Previous:
Next:

Bil Forretter