Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Min Lexus GX470 Gjør du klikker Lyd og vil ikke starte

Alle biler har en felles design og lyden av å klikke når du prøver å starte bilen jevnlig plager drivere. Klikkelyden betyr at starteren ikke får nok strøm, eller du har et problem med stater selv. Det er flere grunner til dette kan skje, og det kan bety en dyr reparasjon er nødvendig. Imidlertid kan bilbatteriet bare være en død en jump-start kunne sende deg på vei. Instruksjoner
en

Sjekk batteriet på din Lexus ved å sette nøkkelen i tenningen og vri på vindusviskerne. Hvis vindusviskerne ikke flytter eller beveger seg svært sakte, så batteriet har blitt tappet. Hvis vindusviskere og annet elektrisk utstyr fungerer fint, slik som frontlykter, da bilen har en dårlig start.
2

Lad batteriet og starte bilen ved hjelp av startkabler festet til batteriet på en annen bil . La bilmotoren gå i flere minutter. Fjern startkabler og teste elektronikken igjen. Hvis vindusviskere er fortsatt treg, så batteriet må byttes, eller du har et problem med bilens dynamo.
3

Ta batteriet til en auto deler butikken hvis du vet det er eldre og må skiftes. Nyere batterier er usannsynlig å mislykkes, men gamle batteriene jevnlig må byttes ut. Bytte batteri vil tillate det å holde en belastning og starte bilen hver gang.
4

Kontakt din Lexus-forhandler eller en mekaniker til å sjekke dynamo hvis du bytter batteri ikke løser starteren. Uten en fungerende dynamo, vil batteriet aldri betalt, og det vil hele tiden være drenert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63268.html

Previous:
Next:

Bil Forretter