Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en jordledning for en 1994 Ford Explorer Starter

Replacement startere for en 1994 Ford Explorer leveres med en ny jordledning å erstatte korroderte terminal ring på starteren sin ende av eksisterende jordledning. Jordledningen er omtrent 4 inches lange og består av en ledning forlengelse med en terminal-ringen festet til den. Jordledningen leveres også med et stykke krympeslange å dekke den nye oppsigelse. Det anbefales at du erstatte den eksisterende terminalen ring for å sikre god metall mot metall kontakt til starteren. Du trenger
Stripping og krimpetangen
Lighter
Dielektrisk fett
Socket satt eller sett med nøkler
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen før du gjør reparasjoner til en bil elektriske komponenter.
2

Klipp av jordledningen eksisterende ring terminal sammen med ca en tomme av wire. Pass på å ikke kutte mer enn den nye bakken utvidelsen vil legge til, eller det kan ikke nå starteren. Bare nok ledning bør kuttes for å sikre at når strippet de trådene er rene og fri for korrosjon.
3

Strip ca 1/4 tommers av ledningen ved hjelp av 16-gauge stripper på det stripping og krimpetangen.
4

Skyv krympeslange på den nye jordledning og skyv strippet ledningen inn jordledningen forlengelse. Crimp ledningene sammen med 16-gauge slangepresse på stripping og krimpetangen.
5

Skyv krympeslange over krympet en del av jordledning og varme slangen langsomt med en lighter inntil ny oppsigelse er forseglet.
6

Påfør dielektriske fett rundt bunnen av starteren er bakken stud og feste jordledningen til starteren med starteren er bakken mutter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63134.html

Previous:
Next:

Bil Forretter