Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Forskjeller mellom en Starter Motor & Sylinderspoler

Når bilen ikke starter, er det første du vil høre fra mange uerfarne mekanikere er: "Din starteren er gått ut." Dette nyttig rådgiver henviser til startapparatenheten eller fem deler som, i henhold til auto deler produsenten Prestolite, konvertere elektrisk energi fra batteriet til "mekanisk energi" som trengs for å faktisk gjøre motoren start. Gassmotorer ikke kjøre på elektrisitet. Det tar arbeidet av to hovedkomponenter i startapparatenheten, solenoiden og startmotoren, for å gjøre konverteringen. Sted

Startmotoren er den delen som er mest synlige i forsamlingen. Det er en sylinder-lignende mekanisk stykke med det som ser ut som en stang å gå gjennom den. Solenoiden er festet til siden av startmotoren. Det er også en sylinder. Brikkene er gruppert så tett sammen at de ser ut som en del. Deres nærhet er det som fører mange mennesker til å ta feil av hele startapparatenheten for startmotoren.
Magnetventil funksjon

Rollen av hele startapparatenheten går lenger enn bare starte bilen. Komponentene hver har en del i å konvertere batteriet til fysisk bevegelse for å få motoren i gang. Prosessen starter når nøkkelen vris i tenningen. Det viser på tenningslåsen som, ifølge Chilton "Easy Care Encyclopedia", frigjør den elektriske strømmen fra batteriet. Strømmen flyter inn i solenoiden. Solenoiden inneholder en spole og et stempel. Spolen blir elektromagnetiske, slik at stempelet for å trekke seg lukket. Dette åpner flyten av energi på å startmotoren.
Startmotoren funksjon

Mens stempelet gjør jobben sin, er startmotoren energiseres av energien flyter inn i det. Startmotoren engasjerer hjelp av elektrisitet. Prestolite beskriver startmotoren som en mekanisme som gir mye kraft på kort tid. Denne korte utbrudd av makt er hva motorens svinghjul må snu. Når svinghjulet bygger opp nok dreiemoment, motoren skrur til liv.
Problem Signs

Når starteren unnlater å engasjere seg, kan flere ting være galt. Et problem med magnetventil får startapparatenheten å mislykkes i å engasjere seg eller å ha problemer med å holde engasjert lenge nok til å dra motoren rundt. Årsaken er at solenoid problemer påvirke flyten av strøm gjennom startapparatenheten. Startmotoren problemer manifest som en forrett forsamlingen som engasjerer, men deretter ikke klarer å dra motoren rundt. Motoren rett og slett ikke kan samle nok strøm til å skape moment som trengs for svinghjulet å snu. Årsaken er ofte overoppheting, skitt og rusk i forsamlingen og komponentfeil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63357.html

Previous:
Next:

Bil Forretter