Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer du en bil Starter i en 1999 Maxima

The 1999 Nissan Maxima starter monteres på toppen av overføringen, og er tilgjengelig fra toppen av motorrommet. Starteren kan male, dra eller slutte å jobbe overtid, som krever fjerning av enheten fra bilen. De fleste auto deler butikker tilbyr gratis benk testing hvis du tar med starteren til dem. Dette vil hindre deg fra å erstatte en god forrett når problemet ligger et annet sted. Hvis du trenger en ny start, kan du kjøpe en på de fleste auto deler butikker eller gjennom en Nissan forhandler. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne den negative batterikabelen bolten med en skiftenøkkel og fjerne den negative kabelen fra batteriet. Sett kabelen til den ene siden og isolere den fra batteriet terminalen mens du arbeider.
2

Finn og fjern luften renere duct som går over toppen av motoren. Smekk slutten ut av luften renere boksen og presse slangen ut til ene siden, for å gi deg tilgang til starteren under.
3

Finn starteren på førersiden av motorrommet. Det sitter på toppen av overføringen nær fronten av motorrommet. Ta ut "S" terminal-kontakt (den som presser på) fra terminalen og sett det til side. Lokaliser "B" terminal (den med den store mutteren på den) på baksiden av releet og fjern låsemutteren med en stuss og skralle. Skyv over kabelen og sett den til side.
4

Bruk en skralle og socket å fjerne de to festeboltene fra forsiden av startmotoren og løft starteren av overføringen. Ta av starteren fra motorrommet og sett det til side.
5

Senk nye starteren inn i motorrommet og sette den på plass på transmisjonshuset. Sett de to festeboltene inn i huset. Bruk en momentnøkkel og socket å stramme lenger bolt til £ 60-meter og kortere bolt til £ 30-fot.
6

Koble vaieren med ring-kontakten på den til "B" terminal på relé. Plasser bolten på terminalen og skru det fast med en socket og skralle. Installer push-on-kontakten og ledningen til "S" terminaler, slik at kontaktene festes på terminalen.
7

Sett luftkanal på luftfilter boksen, klikke den på plass. Installer den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63034.html

Previous:
Next:

Bil Forretter