Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan Bench Test en Starter Solenoid

Innføringen av elektriske startere på biler eliminert den vanskelige og potensielt farlig prosess med sveiv starter en motor. Når føreren aktiverer tenningen, brukes et startsolenoiden styrte, som deretter tillater elektrisk strøm å flyte gjennom viklingene i startmotoren som starter motoren. Som med alle elektromekaniske deler, kan en startsolenoiden mislykkes. Mest starteren solenoider er en del av en fullstendig enhet med startmotoren, noe som betyr at hele startsolenoiden og motor vil måtte bli testet for å bestemme om den solenoid som forblir aktiv. Du trenger
Automotive batteri
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
en

Place starteren og solenoid montering på en benk toppen. Hvis du ikke har en benk topp, kan du bruke en garasje gulv eller lignende flatt underlag.
2

Koble jumperen kabelen til batteriet. På ett sett med jumper kabelendene, klippe den svarte kabelen til minuspolen og den røde kabelen til plusspolen. Ikke la de frie endene av startkabler berører hverandre.
3

Trykk på gratis jumperen kabelen fører til startsolenoiden. Hold den sorte ledningen til solenoidhuset og den røde ledningen til kontakten på starteren solenoid. Bare holde ledningene på starteren i noen sekunder før du fjerner ledningene. Koble fra startkabler fra batteriet når du er ferdig med dette trinnet.
4

Finn ut om startsolenoiden er bra. Hvis du hørte et klikk mens du utfører det forrige trinnet, så spolen er bra. Hvis motoren er festet til solenoiden er fortsatt brukbare og elektrisk forbundet med solenoiden, så bør det ha slått i tillegg. I tilfelle du ikke hører et klikk, er solenoiden dårlig og vil trolig måtte byttes ut sammen med startmotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63330.html

Previous:
Next:

Bil Forretter