Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner Starter på en Geo Tracker

Starteren i Tracker din engasjerer motorens svinghjul med en liten utstyr innenfor det som kalles drevet. Under vanlig drift, bør pinion, når motoren starter, koples ut automatisk seg fra svinghjulet. I noen tilfeller vil en defekt starter ikke engasjere svinghjulet i det hele tatt. Effekten er ofte hørbar når du prøver å starte motoren: starteren vil gjøre en høy klikkelyd eller en hvirvlende lyd som ligner på en tom søppeltømming. Starteren i din Geo Tracker monteres på nedre førersiden av overføringen. Med noen få verktøy, kan du fjerne den i 25 minutter eller mindre. Du trenger
Stikknøkkel satt
Black elektrisk tape
Hydraulisk jekk
Jack stå
White malerens tape
Vis flere instruksjoner
1 < p> Apply i nødbremsen, og løft panseret på Tracker din. Unbolt den negative kabelen fra batteriet med en pipenøkkel. Pakk svart elektrisk tape rundt terminalen på slutten av den negative batterikabelen. Legg ledningen ned i motorrommet fra alt annet metall, inkludert motor.
2

Hev bilen med en hydraulisk jekk bak, driver's-side dekk. Plasser en jack stå under rammen rail nær hydraulisk jekk for å bidra til å støtte vekten av bilen.
3

skyve under ditt Tracker hodet først og visuelt finne starteren. Se etter det på siden av motoren. Det monteres nøyaktig hvor girkasse og motor møtes. Starteren ligner en stor metall kapsel. Solenoiden festes til toppen av det.
4

Etikett de to ledningene koblet sammen med nøtter til solenoiden klart med hvit malerens tape. Dette vil hjelpe deg å huske sine plasser når du fjerner dem.
5

Fjern begge mutrene som holder de to magnetventiler ledningene på plass med pipenøkkel. Ta ledningene av sine terminal pigger. Fjern den tredje ledning - svart - fra magnetventil for hånd. Ta tak i ledningen ved sin gummistøvel og klemme den mellom to fingre, og deretter trekke den av sin sammenheng. Brette alle de tre ledningene ut av din umiddelbare arbeidsområde.
6

Fjern den øvre montering bolt i bunnen av starteren med en pipenøkkel. Ta tak og hold starteren med en hånd, og deretter fjerne den nedre montering bolt fra starteren med pipenøkkel også. Trekk i ytre tre inches fra sin montering posisjon og senk den ut av motorrommet med begge hender. Starteren re-installeres i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63090.html

Previous:
Next:

Bil Forretter